13 Nisan 2017

Agents of S.H.I.E.L.D. s04e17:

Identity and Change

--- spoiler ---

.yine dünyaları yıktılar nasıl kurtulacaklar? bir tek coulson hatırladı, onun da beyni ile oynamışlardı. gayet makul, diğerlerinin hatırlayamaması lazım. radcliffe salağı buradan çıkış yok dedi. onun yanına gitmelerinin neye faydası oldu? telefon falan yok muydu bu evrende?

.diğer evren diye bir şey uydurmuşlar, fitz bu evrenin yaratımına katkıda bulunmuş gibi anlatıyorla ama nasıl hiçbir şeyden şüphe etmiyor? nasıl kadını öldürebildi? ne bileyim garipti, üzdüler.

.kadın da zaten diğerlerini satmıştı, hem gerçek hayatta hem burada öldü. tamamen yok oldu. radcliffe kafayı yemiş olması lazım ama işkenceden pek bir hali kalmadı sanki. fitz son kısımda daisy'e işkenceye döndü, evet yapmak istiyorum dedi. adam kötü adamı da iyi oynamış, tebrik ettik.

.mack salağını da ekibe kattılar, zaten mevcut direktör de geldi. onu düşmüş shield direktörü olarak direnişçilerin başı yapmışlar, adam yine vatansever falan ama ne bileyim sakallar falan var işte. alternatif dünya gibi ama sanal işte.

.sabun meselesi iydi, bolca gülümsettiler. coulson da güzel oynamış. öğretmen gibi, saf tip, hafif espirikli göndermeli yavşak gülümsemesi yok gibi ama var gibi, onun dozunu azaltmış, çatışma anında silah kullanmayı da hatırladı.

.ward'u daha kaç bölüm göreceğiz? simmons gibi biz de tiksiniyoruz maldan, adam iki kez öldü, kaç farklı rolde geldi, bu kez bari ihanet etmese. skye için ölürüm diyordu ya bakalım hakkaten ölecek mi? belki sanal da olsa bir kefaret yapacaklar.

.dışardaki insanlar ne yapıyor peki? bunların butonlarının çalışmadığının kimse farkında değil mi? bilgisayardan anlayan kimse yok mu? şu an sadece bedenleri tutulduğu yeri öğrendiler ama dışarı çıkamazlarsa ne fayda yani? boş iş oldu iyice.

--- spoiler ---