20 Mart 2017

samurai jack s05e02:

XCIII 

--- spoiler ---

.adamlar ne yapmış böyle? bir kere samuray jack'in kanının aktığını görmemiştim böyle. kurtla özdeşleştirdiler, öldürmedikleri belli ama bir hayli yara aldı. şu manyak kızlarla da beklediğimden çok erken karşılaştırdılar, çok acayip bir dövüş sahnesi oldu. dur durak bilmedi, harikaydı.

.saklanırken kendi hayali ile tartışması da çok iyidi. yorulmadın mı? bitir artık atalarına kavuş falan dedi. bir çizgi filmde bunu nasıl der lan? çok iyidi o kısımda, çocuklar izliyorsa biraz sıkıntı ama öğrensinler bunları. tabii jack'in mücadeleci tavrı esas vurgulanan o da süper devam etti.

.adamın canı çıktı, sekiz tane miydi bu kardeşlerden? resmen ağzını burnunu kırdılar, bir tanesini öldürdü ama ona da pişman oldu zaten öncesindeki sohbette de hepsi makina bunların, vida ve civata bir yolunu bulurum diyordu. kızı öldürdüğü için de iyice kafayı yiyecek, iyice acayip olacak.

.aku desen ayrı bir alem, kafayı yemiş. elli yıl geçmiş, jack ölür demiş ama ölmüyormuş. uğraşmaktan bıktmış, gram umursamıyormuş. gelenleri gidenleri oluyor, halıyı kirlettiler diye kızıyor. uyandığı vakit gözündeki ateşi koyuyor, egzersizlerini yapıyor. adamlar ilk yarısınde güldürdü, ikinci yarısında kurt'un ölümü ile üzdü. öyle acayip bir bölüm yapmışlar. bu sezon süper başladı, efsaneye efsane katıyorlar.

.bu arada motoru, aletleri, giysisi her şeyleri bitti gitti. tüm bu olayları da bitirmiş oldular sanki. tekrar bu eşyaları değil de samuray jacki, jack yapan tipi geri getireceklerdir diye umuyorum. tabii kılıncını nasıl bulacak? orası şüpheli.

--- spoiler ---