17 Mart 2017

Bates Motel s05e04:

Hidden 

--- spoiler ---

.acayipler devam ediyor. eleman anasının kıyafetlerini toplayıp atacak, sonra gidiyor kadına götürüyor. kadın da bunu giyiyor. sonra o kıyafetlerle dudağına yapışıyor. zaten muhabbet ortasında bir hallenmeler. sonra yok efendim kek yapalım mılar? bu nedir yarabbim?

.sonracığıma anası görünüyor, beyni mi yarılıyor nedir? adamın zaten sıkıntısı var. ellediği karıları kesti biçti. sırf öğretmeni yanında soyundu diye mi kesmişti ne olmuştu? şimdi kadını boğazı kesik gördü ama hayalmiş herhalde, sonra koştu annesine, kimseler yoktu. gerçek evi falan gördü. gitti mi yani? ne oldu?

.zaten öncesinde arabayı saklama muhabbetinde de gariplikler aldı başını gitti. kadın bağırmaya başladı. norman da sussun diye ağzını kapattı, gözler ölü gözü oldu. bıraktı açtı, canlandı. kafası mı gidiyor dedim? yoksa ölüsünü mü taşıdı ne yaptı dedim ama herhalde kokardı o kadar vakte. 

.anasıyla sürtüşmeler devam etti işte. geçen ölümde caleb'i ezmişlerdi. adam ölmüş. yazık ettiler diyeceğim de şerefsizin tekiydi, iyi oldu. acayip karakterdi, onu diziden çıkarmış oldular. chick abimiz cesetten kurtuldu da nasıl kurtulmak abi o, kimonoları giyip adama viking cenazesi yaptı resmen. şimdi o hazırladığı ateşli salın kalıntıları olmuyor mu? gölde yok oluyor mu hepsi yani? roman yazmalar için mi bu kadar uğraşıyor bunlarla? adamı evden de kovdu. anlaşılmaz yani.

.şerif meselesinde dediğim şeyler olmadı. neyse ki olmadı. sıçıp batıracaklardı ama sıçıp batırmamak için abarttılar da abarttılar. adam vurulduktan sonra veledi evine gönderdi ve kaçtı. içinde saçmlar ile yollar aldı, gitti bir telefondan 911'i aradı. gelen ambülansın ilaçlarını çaldı. içinden saçmaları çıkardı. yarasını bantladı ve devam etti. bir tanıdığına gitti de kim bilmiyorum. şimdi onda mı iyileşecek? ne kadar zaman geçecek? hadi hepsini geç nasıl ölmedi lan? çok saçmaydı.

.dylan'ı falan görmedik. yeni şerif norman'ın açıklarını yakalıyor gibi, zeki bir kadın gibi yapmışlar ama nereye bağlayacaklar ki? yeni şerif, yeni olaylar. son sezona daha çarpıcı giderler diye umuyorum.

--- spoiler ---