21 Şubat 2017

the walking dead s07e10:

New Best Friends

--- spoiler ---

.eh işte, ilerliyor bir şeyler ama hafif saçma, hafif salakça. geçen bölümde rick yüzünde koca gülümseme ile karşılamıştı. dost falan da değilmiş. zenci peder de diyor ki ne diye güldün o kadar, neyine güvendin. verdiği cevap salakçaydı. ne alaka yani değil mi?

.adamı test etmek için nerdeyse imkansız bir olay yaratmışlar. her tarafı bıçaklı zombi yapmışlar. kafasında demir koruma var. tam kapatmamışlar herhalde ama zor da olsa rick olayı becerdi. bu yeni grupla anlaştı. yeni grup da senkronize hareket uzmanı. konuşmaları bir garip, öyle kendi içlerinde bir şeyler yaratalım demişler. başındaki kadın da acayip bir tip, çok aramışlar mı bilmiyorum ama fena olmamış. tabii bunlarda onu falan aramaz, motto'ları öyle en azından. sadece alırlarmış, gerisini takmazlarmış.

.şimdi silah istiyorlar, bunlara güvenip silah verecekler. bunlar da kurtarıcılar için birliğe katılacak. bir planda da bir salaklık var sanki ama neyse artık çok inançlılar ya yapacak bir şey yok.

.rick negan'ın gözünün içine bakamıyordu. şimdi ortalıklarda onları yenebileceğine dair laflar ediyor. bu değişim de biraz çabuk oldu. glenn ve abrahamdan sonraki yıkım daha kalıcı olmalıydı.

.daryl ve carol meselesi güzel olmadı. adam kadın kafayı yemesin diye herkes iyi dedi. madem merak ediyorsun gider bakarsın değil mi? diğerlerine bir şey olur da kendimi kaybederim diye kendi haline çekilmiş de bu dünyanın durumuna uyuyor mu? saçma değil mi?

.kaybet kendini, öldür hepsini işte. daha ne? tam sana ihtiyaç varken bu saçmalığa gömülemezsin ki? morgan salağı da öyle, sopasını rica ediyor. mal oğlu mal, hala ben yapamam edemem diyor. ezekiel'i ikna etmeleri gerekiyor. bir şey yaptıkları yok. kaplanını sevdi ve ortamdan ayrıldı. ne diye dolanıyorsun? belanı mı arıyorsun? ne olacak şimdi? hilltop'da ne halt edecek? saçma oldu biraz be.

.krallığın askerinin planı da iyidi. carol'u feda edeceklerdi ve güzel olacaktı. daryl tabii müsaade etmedi ama ezekiel salağı pek hoşlanmış gibi görünüyor, işe yarar bir plandı. mantıklı işleri yapmayın nerde mallık var yapın sonra da negan niye bizi dövdü olsun.

--- spoiler ---