7 Şubat 2017

grimm s06e04:

El Cuegle

--- spoiler ---

.evet bitirdiler meseleyi şimdi herkesler polisçilik oynamaya devam edecek. polisiyeleri can sıkıcı ama arkaya hikaye atmaya devam edecekler. özellikle çubuğun hikayesi güzel olabilir gibi, diğer hikayeler artık şaka gibi oldu.

.sean öldürdüğü elemanı görüyormuş. hayalet gibi değil zannettirdiler ama hayaletmiş. adam bildiğin musallat olmuş. pek olmadı tabii bu, nereye bağlayacaklar orasını bilmem ama şaka gibi.

.diana iyice acayip oldu, rosalee'nin bebeğini falan bildi. ikizleri mi olacak? üçüzleri mi olacak? belli değil. çocukları olacak diye aksiyonlardan da geri duracak gibiler, orası da belli değil. zaten onların bebeği gelecek iken çocuk yiyen bir hikaye yaratalım demişler.

.bunlar haricinde de pek bir şey olmadı. adamın tipini güzel yapmışlar. üç kollu, üç gözlü güzel çizmişler. enseden kol mol çıkıyor, bir acayip oluyor. 

.yapacakarsa gelecekte kötü olacak çocuklar meselesini yapsalar olabilirdi. onun yerine adam gözaltından kaçtı, tekrar çocuğu almaya çalıştı ve öldürdüler. bir de kötü geleceği engellemek için çocuğu yemek nedir abicim? boşa gitmesin diye mi? hani öldürürsün anlarım da yemek nedir? bunu da pek sorgulamadılar.

.sadece adam ayılar diye öldü. ayılar da anasını babasını öldürdüğü silahı sardığı bez idi. çocukken kullandığı bezi silaha sarıp öldürecek yani, göndermeye gel. hem o ana baba ölmeyi hak ediyor gibiydi.

.sosyal medya paylaşımlarına gönderme yapmışlar bir miktar, komik olmuş. hemen yerleri tespit ediliyor, seri katillere de metod gösteriyorlar resmen.

--- spoiler ---