11 Ocak 2017

it's always sunny in philadelphia s11e10:

The Gang Goes to Hell: Part Two 

--- spoiler ---

.adamlar bir odada bölüm yaptı bitirdi. müebbet hapse düşseler, müebbet muhabbet ederler. ders olsun bu bizim cenk ile erdeme. geçen bölümden kalanları da hatırlattılar, nerdeyse bir sene sonra izledik ama hepsini hatırlıyorduk.

.hatırlatma olayını da komikli yaptılar, düşünmüşler yani. kendi üslupları var o zaten bir harika. ayrıca o kadar konuşma arası biraz da susalım dediler, beş dakika içinde vurmalı çalgı yaptılar, sonra ona bok attılar. bir sürü laf. yaptıkları sanatı da beğenmeyecek kadar ulvi sanatçılar bunlar, daha ne diyeyim bilmiyorum, çok tatlılar.

.gemide odada kalmışlardı. bornoz ile tanrı karşısındalar zannediyorduk. sigortacı karşısındalarmış. göndermeli olsa gerek. ışığı gözlerinden çekti. olayları anlattılar ve öyle bitti bölüm, allah kerim dedi sevgili mac.

.gemi nasıl ses çıkarır hakkında dört saat konuştular mesela, orada koptum. adamlar zaman geçirmeyi iyi biliyor. hayali yemek meselesi de iyidi. sonra charlie delirdi, onu sakinleştirdiler.

.işaret fişeği silahını buldu, silah bulundurma meselesine göndermeli geldi buralar, sonra hafif insepşına gönderme olabilir. sıktı kafasına ama ölmedi. sonra sular geldi, öleceğiz artık diye içlerinde kalanları söylediler birbirlerine. mac'in babasının mektuplarını dennis alıyormuş, manyak herif.

.on dakika sonra sular yükseldi, kendilerini artık bıraktılar. huzurla ölelim diye tanrıya dualar ve mucize göndermesini beklemeler derken kapı açıldı ve birbirlerini ezerek kurtuldular. beyaz bornozla, yüzlerinde ışıkla da öyle gülümseterek bittiler. neyse ki yeni sezon hemen başlayacak. özlemişiz sıfatlarını. neden daha çok bölüm yapmıyorlar diye insan düşünmeden edemiyor.

--- spoiler ---