26 Aralık 2016

the exorcist s01e05:

Chapter Five: Through My Most Grievous Fault 

--- spoiler ---

.şeytan çıkarma olaylarına girdik. kızı odaya kapattılar herhalde bütün sezon şeytanını çıkartırlar dedik. daha bölüm bitmeden kız kaçtı gitti. papa geliyor mesajıyla birlikte o geliyor'a bağladı. şimdi papa'nın içine mi kaçacak yani? yoksa papa'nın kendisi bizzat şeytan mı? büyük hazırlık yapılıyor ama küçük olaylar gösteriliyor. bakalım ne olacak?

.şeytan çıkarma görüntüleri güzeldi ama devamlı maruz kalınca normal geldi. thomas'ın hemen aklına girdi, gitti karıya güzelce çaktı. ne alaka dedim? şeytan baştan çıkarır muhabbetini mi yapmak istemişler? sonra af diliyor. var mı ülen öyle yağma?

.marcus abimizin anasıyla geldi, seni doğuracağıma taş doğursaydım dedirtti. ilkin gözler yaşardı sonra en iyi numaran bu mu dedi, neyse ki yani yoksa saçma olacaktı. marcus'un kendilerine katılmasını istiyor. geçen bölümde öğrendiği şefkat metodu falan da işe yaramadı.

.tabii bu kadar şeytan çıkarma olayında yine gram zorlanma olmadı. artık isa falan bunları enterese etmiyor gibi. geçen seferde de böyle bir rahatsızlık duyuyor gibi miyim diyordu şeytanlı evsiz kadın, ne alakaysa anlatsalar iyi olacak. şeytan çıkarıcı dizisinde beş bölüm devirdik, daha bir tane şeytan çıktı lan, bu nasıl beceriksizliktir.

.neyse esas sinir bozucu hadise evdeki abla karakterinin gidip polis çağırmasıydı. sonra ambülanstaki tipleri parçaladı, ambülansı içecek kabı gibi büktü. bunları öğrendikten sonra hak vermiş midir? hak vermediyse, daha da bu salak kızı görmeyeceksek beş bölümden beri niye bu kadar uzattılar? bu ailenin özelliği neymiş derken...

.anne karakteri geldi, ne alaka yani? esas şeytan o muymuş? sana bir sır vereyim dediydi babasına, sonra kadını aldattığını falan düşündük ama kırmızı tüylü incili gördük, kadın da pedere bu durumdan bahsediyordu sonra çıka çıka anası çıktı. anlamadım bir şey bu kısımdan. şeytani bir durum mu var? yoksa sadece manyağın teki mi? kırmızı tüy nedir?

.tabii ablasının kazasında da şeytan abimizin parmağı varmış. neyse çıksın artık ortaya. öyle kızın üzerine çıkıp ayak baş parmak tırnaklarını göstermekle olmuyor. kız tam kabul etmeden bu kadar eziyet mi ediyor? yoksa bana onu getirin derken ne istiyordu? bunların hepsi belirsiz kaldı. gizemli yapalım demişler işte.

--- spoiler ---