24 Aralık 2016

shameless s02e06:

Can I Have a Mother 

--- spoiler ---

.boş beleş işler olmaya devam ediyor. hüzünlere devam ediyorlar. bir tane de hüzün kovan kuşları yok. frank'in anası hapisten çıktı. ağırlıkta onun bölümüydü. kadın arızalı, frank isyan etti ama neye yarar?

.supernatural'den chuck abimizi aynı tiple oynatmışlar. adam tipinde değişiklik istemiyor herhalde. frank'in anası ile iş yapmış. bankadaki 200bin doları almış. bir miktar para muhabbeti vardı. frank ile birlikte parayı almaya gittiler. 75bin dolara razı oldular. frank bir miktarını almıştı. anası bacağından sokunca tornavidayı geri aldı paraları. annesini gördükten sonra altına kaçırmaya başladı. nasıl bir çocukluk geçirmişse artık ona vurgu yaptılar.

.steve iyice geri dönmüş. tony'e para vererek susturuyor ise baştan vereymiş. niye brezilyalara gitmiş? mafyalara karışmış. evlenmek zorunda kalmış. hikayeye gel. fiona ile çifte buluşma yaptıkları sırada tuvalette birbirlerinin üzerlerine atlayıp geri çekildiler. saçmaydı, işte ne olsun?

.karen evlilik aşamasında, lip hala çok üzgün. ian ile hala kırgın. bir yemek verdiler. takıntılı annesi merdivenlerden tam aşağı inemedi. yemekte frank'in annesi ile kavga ettiler. eh biraz komik sayılabilir. kadın ilacını alkol ile alıp ortalığı karıştırdı. frank'in anası da silah çekti. tony araya girdi, öyle karman çorman işler oldu.

.komşugillerin dindar kızcağızı gitti. hapishanede bıçaklanan tip onun kocasıymış. bokunu çıkarmışlardı hikayenin, iki veletli veledin gidişi iyi oldu. tamamen mi gittiler yoksa öylesine geyik miydi? sonra görülür herhalde. bir de kevin'ın gömdüğü esrarı alıp gittiler. o da iyidi yani.

.babanne karakteri millete hediye alıyor. hediye alamadığına para veriyor. sevgilerini parayla satın alma geyiğine son anlarında iyi hatırlanmak gibi bir karşılık verdi. hiç yoktan iyidir diyorlar işte daha ne olsun?

.frank hayat sigortası parasının karen'e gittiğini öğrenince kendini kaybetti. evden kovuldu. kıçına sokulanları da hesap etmiş, kadıncağızı üzdü. sevgisinden aldığını düşünmüştü oysa.

--- spoiler ---