2 Aralık 2016

shameless s01e07:

Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father 

--- spoiler ---

.borçları yüzünden sahte ölüm düzenlemesi işlerini konu alan bu bölümümüzde de çiftler sevişti, gayler çakıştı. utanmaz dizisini seks üzerine kurmamışlar mı şimdi? utanmazlık da yani başka şeyler olaymış iyimiş. tamam adamların ahlaki değerleri zayıf ama seks satar mantığı var baştan sona.

.fazlası için aralara göndermeli bölümler koymuşlar, yahudilere göndermeler. filistine göndermeler, intihar bombacılarına göndermeler ve tabii kredi kartlarına ve bankalara. toplasan beş dakika falan sürüyordur hepsi. geri kalan seks işte. işte bunlar hep seks zaten.

.bilemedim şimdi kim bulmuş bu formülü ama fazlası ve güldürüsü için insanın gözleri arıyor bir şeyler. ilk sezondan sonra bir şeyler katacaklar mı yoksa tutmuş bu formülle sekse devam mı edecekler bilemiyoruz.

.gay çiftler ve gay meselesi de artarak devam ediyor. müslüman abimiz pasif oğlan imiş sanırım, bari aktif olsaymış dedim. karısı güvenlik kamerasında gördü, bir çocuk yapması karşılığında olayı kabul etti. güçlü müslüman ve pratik bir kadın olarak resmetmişler.

.sevimli çiftimiz otelde tatile çıktı. fiona yokken kimse ölmez meselesini babasının sahte ölümü ile bezemişler. kimse ölmedi, kimsenin başına bir şey gelmedi. gay oğlanın dövüşlü çakışması hariç bir şey olmadı. kendileri de otel odalarında keyif yaptılar, bundan ibaretti.

.bir de bedava et yediler bolca, adamın teki tekin olmayan mahallede, gözüne temiz gelen çocuklara beş dolar karşılığında kamyonuna bakmalarını söyledi. aslında işleri bu hale çocuklar getirdi. telefonum yok ama şuraya git tarzında bir kurnazlık. eleman zehir tabii, bir kamyon eti tüm mahalle paylaştı, hepsi utanmaz bunların.

.bunlar haricinde başında sonunda frank'in televizyon kırması ve çocuklarını borçlandırıp kredi kartı alması ve harcama yapmasıydı. harca diyorlarmış buna o da harcıyormuş. eleştiri ellerimi titretti, çok geldi bana bu eleştiriler.

.takıntılı teyzeyi unuttuk, sonunda evden dışarı çıkabildi. zenci velet liam için kendini bağlayıp bahçeye çıkabildi. kırlarda çekilmiş resimlere bakarken ilaçlarını attı ama sanki doğum kontrol ilaçları değil miydi onlar?

--- spoiler ---