26 Kasım 2016

the flash s03e07:

Killer Frost

--- spoiler ---

.sıkıcı ve saçma bir bölümdü, drama boğmuşlar. sonra öldür beni diyor öyle kendine geliyor. bu kadın kelepçeyi niye hemen geri takmıyor? hadi gücünü kullanmak zorunda kaldı ve kötü oldu, geri hemen taksınlar o halde. neden böyle yani?

.illa bir killer frost çıkaracaklar onun geyiğini yaptılar. üstüne flashpoint ıkınmaları devam ediyor. ülen sen ananın ölümüne tekrar niye karışıyorsun. yaptın bir mallık kurtardın ananı, beğenmedin dünyayı. gideceğin yer mallık yaptığın andır. öldürme anı değildir.

.ha her gidişte bir parçasını kırarsın, zamanı böyle düzeltemezsin dediler ama çok saçmaydı o da. geçmişi düzeltmeye karar verdiği anı değiştirirse her şey geriye alınır. böyle aynı anda iki flash olduğu an değil.

.hız tanrısı neymiş ne alaka? nerden çıkmış gelmiş? alchemy tahmin ettiğimiz üzere yardımcı ingiliz sarışın çıktı. zaten triplerinden de belliydi. caitln'i söylememek koşulu ile barry'nin polislikten çıkmasını istedi. gayet de iyi oldu. malın tekiydi zaten.

.aile vurguları da karın ağrısı gibi zaten, aile sizin neyinize? zaten karman çorman bir aile yapıları var. bir de en iyi arkadaşların kalplerini hoş tutacak. cisco'nun tripler de bir gel bir git yapıyor. zamanı değiştirmeden önce yaşıyordu demelerinin de bir manası yok hakkaten.

.wally salağı da hızcı oldu. bir o eksikti, resmen sıçıp batırdılar. gereksiz yere oldu. şimdi onun değişimini karın ağrısı gibi izletecekler. olacak iş değil.

.sen hız tanrısı ol sonra killer frost ile kapışmadan kaç, neden kaçtı onu anlamadım ama flash'ı ordan oraya attırmasını sevdim. hep yapsa keşke bunu.

.h.r. da konu mankeni gibi herkesin dediğini tekrar ediyor, salak salak sırıtıyor. hiç olmadı bu tip yahu, getirsinler eski abimizi.

--- spoiler ---