18 Kasım 2016

the flash s03e05:

Monster 

--- spoiler ---

.adamlar gereksiz ama yapıyorlar bir şeyler. hg abimiz bilim insanı değilmiş ama fikir veririm diyor. ne işe yarar ki? ha hepsi bilim insanı bir şeyler çözerler belki ama yeterli mi? şimdi bunun derdine düşecekler gibi. en azından iyi insan, çok konuşuyor belki ama millete yardım ediyor. başka planı varmış diye gösterdiler. adam roman mı yazacakmış? o da saçma geldi biraz ama bakalım ne çıkacak?

.bölümün saçma konusu da veledin tekinin yaratık hologramı yapması imiş. velet kendini güçlü hissetmek istiyormuş. gereksiz bir konuydu yine ama kimsenin aklına nasıl gelmedi? o da saçmaydı.

.birbirlerini vuracaklardı. flash engelledi. ingiliz eleman da çocuğu vuracaktı yine flash engelledi, günün kahramanı flash. herkesleri kurtardı. sonra barry gitti eleman ile arkadaş oldu. bu da şaka gibi aslında ama kesin flash olduğunu öğrenir sonra ekibe katarlar. beğenmezlerse de atarlar artık.

.caitlin zaten soyaddan kaybediyor. güçlerini kullanmaması gerekiyormuş. kendisini değiştiriyormuş. arkadaşlarına söylemedi ve kontrolsüzce kullanıyor. değişip kötülerden mi olacak yoksa?

.annesi ile muhabbetleri zaten garipti, bir de yardımcısı bunu kapatacaktı. neyse ki öyle bir saçmalık yapmadılar. onun yerine meseleyi uzatmayı seçtiler.

.dedektif abimiz baba rolünü oynuyor. neymiş efendim buna yazılan savcı hanıma pas vermiyormuş. aile meselesi oldu. kızının bu konuda konuşması zaten garip de çocuklarının bir arada takılması daha saçma. hala takılıyorlar öyle. bir de aşık olacaklar. durun demek istiyorum.

--- spoiler ---