12 Kasım 2016

supernatural s12e05:

The One You've Been Waiting For 

--- spoiler ---

.kendi çaplarında yan bölümü pek pis komikleştirmişler. adamlar demiş ki hitleri bu devre getirip öldürtelim. çok çabuk öldürdüler ama hitlerin geliş hali pek tatlıydı, adam komikmiş. hele dedim bu haldeyse bunu uzatsınlar izleyelim, güzel adammış, güzelleme gibi yapmışlar.

.sonra efendim günü kurtaracakları yere giriş yaptıkları an yakalanıyorlar. becereksizler bunlar, ingiliz harflerin adamları gelsin. onları zaten unuttular. hitlerin uzak akrabası tuttu silahı aldı ortalığı karıştırdı. silahın oraya koyulması da komik zaten de kalmıştı beş dakika nasıl toparlayacaklardı başka?

.eski hitler bölümlerine göndermeler yaptılar ama o kadar çok bölüm var ki sanki yarısını izlememişim gibi. yok efendim topraktan adam, yok efendim yahudiler meselesi. bölüm başında adamn teki saate dokunduktan sonra kendi kendine yanıyor.

.o saatin olayı bu muymuş? onu da açıklamadılar, sonra almanlar aldı ellerine kimseler yanmadı. belki açınca bir süre sonra kendisini yakıyordur. bir baba ve oğul kendinden yanmalara bakıyor gibiydi. kimin ne yaptığı anlaşılmadı ama zaten onları sallamışlar.

.ben hitleri öldürdüm geyiği için koca bölüm tasarlamışlar. bölüm başında moralleri de pek iyi değildi. amerikan pastası dahi yiyemiyordu ya işte o derece. sonra keyfi yerine geldi. bir miktar pastayı hak ettim dedi kendine, iyi hoştu. çok boştu ama hoştu.

.baktığın zaman kaçırılan kızı dahi bunlar bulmadı. koskoca bölümde becerebildikleri bir şey yoktu. kendi çocuğunu öldürtmeye çalışan manyak bir adam, kaçan çocuk ve diğerlerinin yerini söylemesi gibi fantaziler ile geldiler. 

.dedim ya sadece ben hitleri öldürdüm için türlü çılgınlığı yapmışlar. köpekleri yokmuş ama hemen edinmeleri gerekiyor. hepsini yakıp kül etmişler, bölüm de böylece kalmış. anaları hala uzaktaymış, biraz yalnız kalmaya ihtiyacı varmış.

--- spoiler ---