12 Kasım 2016

limitless s01e15:

Undercover!

--- spoiler ---

.gereksiz başka bir bölüm. dizi komple gereksiz ama iyice zıvanadan çıktılar. gizli görev diye şakadan komiklikten bir şeyler yapalım demişler. hani sanki sonunda adam ölmüş de bunlara sorgu alıyorlar gibi. şakaları da ihmal etmiyorlar ama...

.dizinin tek hikayesi şu rebecca (debra)'nın başına ne geleceğidir. ilkin kadını susturmak için para teklif ettiler. yeni iş teklifi ve bolca para, hem de bunu satın alınamayacak kimse yoktur artistliği ile yaptılar. rebacca da ben kötü adam yakalamayı seviyorum diyerek parayı geri çevirdi. tabii var mıdır böyle insan?

.bizim arrow (baba rolündeki) zencisi de mi6 ajanı imiş, senatör onu satın almış bir aralar. öyle gitmiş meseleler işte şimdi pat diye bunu söyleyince bozuldu. gitti dairesine böcekler yerleştirdi, fırsatın olursa da yap dedi. tetiği çek mi demek? başka bir şey mi? onu sonra gösterecekler. eh bir tek busu var zaten koskoca dizinin.

.neymiş brian efendi gizli görevdeymiş. neymiş efendim gizli ajanları birileri ortaya çıkarmış. nerde oldukları bilinmiyormuş. çat diye hepsini bulmuş bizim yavşak süper zeki ama işte son bu kadın kalmış.

.onu da hız tutkusundan yollara düşerek bulmayı akıl etmiş. kadın bunu yolda ismi yazılı kağıtta görüyor ve arabasına alıyor. görevi bitmemiş de kadın taciri ve katili tipleri yakalamak istiyormuş. çok onurlu insanlar hakkaten, gram samimi gelmediler niyeyse.

.salak salak edalardan, tutup sevişmelerine kadar iticilerdi. dizinin esas karakterine uyuz olup da bir sezon devirdiğim (en azından sezon sonuna bırakırım sanırım) başka dizi yoktur sanırım. yan karakterler ve işte genel konusu için işte. allah affetsin.

--- spoiler ---