24 Kasım 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e17:

Shūtai no Hate ni

--- spoiler ---

.şu animeyi neye bağlayacaklar? heyecanını kaybetti. karman çorman hal aldı. ne olduğu belli değil. bazen çat diye ölüyor bazen ölümden korkuyor. neden bu sefer bu kadar korktu? kendini atmamış mıydı daha önce? kaç kez öldü? hiç böyle yalvarmamıştı. insan öldükçe normalleşmez mi?

.geçen bölümde beyaz balinadan kaçıyorlardı. niye bunları takip ettiği de muamma iken subaru salağını takip ettiğini düşünerek elemanı arabadan attı. rem daha öncesinde kendisini feda etmişti. balinanın öldürdüğü varoluştan siliniyor herhalde. kimse rem'i hatırlamadı. biraz önce bahsederken bir an sonra bahsetmedi ya, işte o an öldüydü.

.sonra balina bunu öldürmedi. neden peki? onu da anlamadık. araba ile geldi. veletler karşıladı. sonra malikaneye ulaştı. yaraları tedavi edildi ama rem'i kardeşi ram bile hatırlamıyordu. kafaları yerken emilia'ya  gerçeği anlatmaya çalıştı. el geldi kalbini okşadı gibi gösterdi. meğer bunu değil de durumu anlattığını öldürüyormuş.

.sonra kıvırcık saçlı geldi bunu uçurdu. düştüğü yerde bizim manyak adam vardı. neyse ki onu gördük derken, görünmez elini gördü. zaten gerçeği anlatırken gelen el de buydu. nasıl bir şeydir? bağlantısı nedir? anlamadık bir şey. tam bunları ele geçirecekti ki, kedi kardeş geldi. gerçek boyutuna gelmiş. emilia'nın ölüsünü koruyor. subaru salağının ölmesi gerekiyor, içinde bulunduğu durumu da birine anlatabilse iyi olacak resmen tıkandı anime.

--- spoiler ---