25 Eylül 2016

the strain s03e06:

The Battle of Central Park

--- spoiler ---

.sezon ortasında geldi, yine yavaşladılar. central park savaşı diyorlar da bir tane gümüş bombasını attılar ama  yine de kaybettiler. neymiş efendim o kadar çok olduklarını bilmiyorlarmış. koca bölüm yuvalarına gitmek için zaman harcılar. fet iki dakikada gitmişti, hele yerini bilmeden bunu yapmıştı. bildikleri yere iki saniyede girip nasıl patlatamadılar?

.nasıl gündüz vakti olayı halledemediler de karanlığa kaldılar, sonra da toplamda parkı kaybedip yine hüsran ile sonuçlandılar. çok saçma geldi bana. olay olsun diye saçmaladılar. zaten bombayı gönderen ekip toplam üç asker, fet yaptı yine her şeyi. adam tek başına da yapardı.

.keşif görevinde nerdeyse kimseye bulaşmadan, bomba görevinde vampirlere bulaşmak da saçma oldu. ekipden ölsünler de öyle olsun demişler. daha da saçma olan bizim meksikalı ve bir kaç kişiyi diğer taraftan tünellere sokmalarıydı. yakınlar mıymış? bunları nasıl kullanıyorlar. madem kullanacaklar ellerindeki tüm adamları niye kullanmıyorlar?

.ha başlarındaki polisi öldürerek böyle bir yola girdiler ama yine de o kadar yakın olmaları bana çok saçma geldi. hele temizlik ekibi olarak, üç beş kişinin kullanılması apayrı bir saçmaydı.

.eph ve ducth da bir şey yapmadı, güya iletişimlerini izliyorlardı ama bir şey bulamadılar. izlemelerinin yarısında salak çocuğun kitaba bıraktığı notu bulup babasını çağırdı, sanki bir olay olacak. yere konmuş kitaptan nasıl buldu? ona da ayar oldum.

.kitabı geçtim, alman çocuğu için muhabbete niye gelmiş. ben bir planı var zannettim ama koskoca alman bir eph salağını ısıramıyor. adam mermilerden kaçıyor ama tutup ısıramıyor. dutch geliyor adamın elini kesiyor. elleri geri çıkıyor muydu bunların? bir de tek elle mi göreceğiz abimizi?

.abraham ve quinlan piyasada yoktu. zaten kitap muhabbetinde yapacak bir konu kalmadı herhalde. salak saçma işlere gidiyorlar. ne güzel başlamıştı oysa.

--- spoiler ---