26 Temmuz 2016

dark matter s02e02:

Kill Them All 

--- spoiler ---

.biri öldürdüler, altıyı dondurdular. 2-3 tane de yeni adam katıldı. hepsi ekipte kalıcı olacak mı bilmiyorum ama yeni bir ivme yakalayabilirler gibi. tabii şimdi başka bir tip kendisi lost girl'den mi tanıdıktı neydi? beşi istiyor gibi. artık ekip üyelerinin başına gelenler şeklinde devam ederiz.

.biraz kolaycılık ama saçma sapan bölümlük hikayelerden iyidir. biri nasıl öldürdüler acaba? en beğenmediğim salağın tekiydi. tabii onu öldüren aynı yüzlü adamı da kadroya alabilirler ya da onun hikayesini bir yandan sürdürebilirler. en azından o karakterde biri olmayacaktır.

.hapishane kaçışında mantık hataları boldu. bir kere kulakları sağır edip bayıltan alete gardiyanlar sonradan maruz kalıyor ama hepsi aynı anda uyanıyor. ne alaka dedim? hem plan ne alakaymış? iki numaranın nanolarının yardımı ile kendine gelip odayı ele geçirmesi miymiş?

.iki bölüm hapishane yaptınız bari daha alengirli yapaydınız. adamları öldürmek için az daha yakıyorlardı. bir sürü olay olabilirdi. onun yerine bir isyan çıkartıp pat diye kaçtılar. hem mekikle kaçmak nedir? hiç mi silahlandırmadınız arkadaş?

.android'e dedi kill them all diye, güya hukuk insanı olacak, kızın başına silah dayadı. android'den bilgileri almaya kalktı ama onun yerine hepsi öldü. onların hepsi de kaçış planındaymış.

.tabii planlamaya altı dahil değildi, onsuz nasıl yapacaklarmış? sonunda arkadaşının kurşunun önüne geçti, iki kurşun yarası ile dondurucuya attılar. şu ara hastaneye gidemeyecekleri için zaman kazanmış oldular.

.dördün olayları da mantıksızdı. zaman kazanmak için beyin sarsıntısı geyiği oldu. derken aldılar götürüyorlar bunu bayıltıcı ses geldi. yine kendisi erken ayılmış. doktor olan gelmiş ayıltmış diyebilir miyiz? o da bayılmış olmalıydı. neyse işte önden uyanmış bunlar. arkadan bunu öldürmeye geliyorlar. düello yapıyor, adamları şakır şakır kesit, geriye kadın kaldı. onu kesemedi. tekrar getirirler artık. kılınç sahnelerini yesinler.

--- spoiler ---