16 Mayıs 2016

white album 2 e07:

Saikô no, saigo no hi

--- spoiler ---

.o kadar hazırlandıkları konser çok kötü geçti. müzik adına utandık. bir kere programla mı bastılar tüm müziği? davulları daha iyi yapamamışlar mı? normal çaldıkları müzik daha iyidi. provaları daha iyidi. oradaki sesler yerine daha gerçekçi olsun diye düğün davullarına yakın bir ıbtısıbtıs koyalım demişler, hiç olmamış.

.piyanist kızımız saksafon da çalıyormuş. konserin sürprizi buydu da şimdi o da playback mi diye insan şüphe etti. zaten hiç takılmadan tam metronomlu falan çalmaları da pek gerçekçi olmamış, bir de solo kısmını da pat diye çaldı.

.üstelik kendi bestelerini bekliyorduk. sonda çalan mıydı o da? ne bileyim onu da görsek iyi olacaktı. onun yerine aşk üçgenine bodozlama girdik. vokalist kız dudağından öptü bizim oğlanı, ilk adımı ondan bekliyormuş ama daha dayanamamış. bunların aşkına limon sıkarım ben arkadaş.

.diğer tarafta piyanist ile iki saat muhabbet ettiler. tabii uyuyan çocuğun üstünü açık bırakıp gitmiş, gelmiş vokalist örtmüş. şimdi bu da mühim bir ayrıntı hehe. neyse allah affetsin az bölümü kaldı.

--- spoiler ---