13 Mayıs 2016

higurashi no naku koro ni: kai e22:

Kôbô 

--- spoiler ---

.içime finali bağlayamacaklar şeklinde kurt düştü. şimdi o kadar sığınak var. o kadar tünel var ama kaçamadılar. daha ne olacak da bu karıyı yenecekler? rika teslim oldu neyse ki akasaka yetişti ama o da mübarek ninja mısın sen? hepsini dövdü. silah da kullanmıyorlar, çok mertler herhalde, silahsız adama silahsız dövüş yapıyorlar.

.sadece ilk saldırıyı savuşturmuş oldular, başka da bir şey olmadı. takano yine siyahları giymiş, tam organize şeklinde üzerlerine gitti. tomitake yakalandı. yönetmen de yakalanıyordu. shion ile yardımcısı yolda gördüler, aldılar geldiler mekanlarına ama işte saçma oldu olaylar.

.zaten olaylar akarken elli saat konuşmalar, kulaklara fısıldamalar falan beni çok geriyor, hepsini yapmayı ihmal etmediler. shion koruması ve kalaşnikofu ile geride kaldı, iki saniye direnemeden yakalandı. sonra da rehin pozisyonuna düştüler, rika da onları kutarmark için teslim oldu. saçma yani bir bakıma.

.neymiş inanması gerekiyormuş. inandığı vakit mucizeler gerçekleşirmiş. hepsi oyun olsa da uzaylılar bunla oynuyor olsa, hanyu da elçileri falan olsa ancak o vakit şaşırtır. bakalım sonu nereye gidiyor.

--- spoiler ---