10 Mart 2016

The Originals s03e15:

An Old Friend Calls

--- spoiler ---

.klaus'un eski düşmanlarından devam ediyoruz. ülen sanki herkes onu korumak için sıradaydı? ikincisi öldürmeye gerek yok işte hapsetmeleri yeterliydi. bunca zaman niye bu kadar düşmanı saldırmamış da şimdi akmeşe ve efendilik bağı kalkınca saldıracaklar geyiği çeviriyorlar.

.tamam anlıyorum da işte o kadar da mantıklı işler değil. konu kalmadı resmen buna döndük, yetmedi olayları artıralım diye hayley ve klaus hope'u da alıp şehri terk etmeye karar verdiler. şimdi hikayeler bölünecek mi? yoksa klaus bir süre diziden çıktı mı?

.diziyi adamın üzerine yaptılardı. şimdi çıkartırlarsa iyi olur aslında da yapmazlar gibi geliyor. elijah rolünü artırdılardı şimdi esas adama mı dönecek? ne de olsa arkası sağlam. efendilik bağı duruyor. strix denen örgüt arkasında sayılır öyle işte. ha üyelerinden bir kaçını harcadığını öğrenirlerse olaylar karışır ama bilemedim şimdi olaylar böyle dağıtmaya meyilliler.

.düşmanlar geliyor diye köken vampirler kaçıyor bir de kol gelmiş, kol gibi çok güçlü ve psikopat. sonunda finn de geldi, ne güzel aile toplantısı falan mı? yoksa ölümden döndüğü için ölü falan mı görüyor? öyle salak saçma işler, davina ile zaten gram yakışmıyorlar. adam 32 yaşındaymış, davina da 21 falan herhalde. öyle zaten tipler alakasız, boyutlar alakasız. aşk uzmanı gibi konuşmak istemem ama önceki elemanla hadi romantizm geyiği çekiliyordu. bunla eşeğin şeyindeki kelebek misali oldu.

.elijah ve klaus romantizmini de katalım dediler. cami salağı klaus'a hislerim vampir iken değişti yalanını attı. varsa da yoksa da bunu vampir yapan hatun meselesi olmuş. hayley de jackson öldü ela gözlü oldu kafasına gelmiş, zaten intikamını falan da aldılar. öyle bıraktı gitti. bu şehirde dedi, yok benim için anlamı...

.marcel salağı uyuz uyuz dolanıyor, şu zenci vekil büyücümüz de gitti akmeşeyi buldu. bir tane mermi şeklinde kalmış, bir sürü vardı kimseyi öldürmedi, bir merminin mi davasını yapacaklar yani?

--- spoiler ---