11 Mart 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e11:

Bouncing Back

--- spoiler ---

.aradan sonra dönüş yaptı ekibimiz, özlemişiz kendilerini. tüm kadro aksiyondaydı. olan bitenler karışık. daisy, mack, bobbi ve hunter meksika mı? kolombiya mı? ispanyolca konuşulan bir mekanda bir tane nainsan davasındaydılar. 

.bir adet hızcı bir kadın çıktı piyasaya. kalp atışı süresinde gidip gelebiliyormuş. eh yani gücü flash gibi sayılır ama daha kısıtlısı işte. kendi çapında kahramanlığa girmiş de bunu yanlış anlamışlar falan filan derken bitti bölüm. kadın uzak ajanları gibi bir şey oldu.

.hydra geldi gözlüklü nainsanı kaptı. ne ara öğrendi olayları? ne ara daldı. onlar da nainsan topluyorlar. ward salağının hydra'nın başı olarak işler çevirmesi gerekiyor da o da açım dedi, gitti çiğ et falan yedi. insanlara laf etti.

.son sahneleri pek anlamadım. phil'in uzaylı meselesine mi gönderme yaptılar? inandırmak için diğer elamana ne yapacak idi? tam olarak nasıl dünyayı ele geçirecekler? bu uzaylı liderinin kafasındaki nedir? oralar gizemli kaldı, izleyeceğiz bakalım.

.ward'ın öldürülüşü ve portaldan geçip geçmedikleri konusunda ekibin de pek bir bilgisi yok. sadece fitz ve simmons tekrar barıştılar, tekrar tanıştılar. hikayenin o kadar kısmını biliyorlar gibi. belki ward'ın öldürüldüğü kısmı da vardır ama saklıyorlardır işte. olaylar olunca ortaya çıkacak.

.para babası tipe amerikan başkanı bile bulaşamadı. geçen bölümlerde sattığı veledin aklına girerek, bir telefon açtı. telefon hattından ulaştığı yerleri tespit etti de büroları kapattırmaktan öteye geçemedi. adam pek zenginmiş de falanmış filanmış.

.şu ytö müdür nedir? onun başındaki kadın öldürülünce shield tekrar başkanın onayını almış oldu. yine kapalı görünecek ama bıyıklı general phil'in emrinde olacak. orada roller değişti, bir ara kovalıyordu bunları falan. böyle de gariplik işte.

--- spoiler ---