9 Şubat 2016

The Originals s03e11:

Wild at Heart 

--- spoiler ---

.esas hikayeyi bitirince yine ortalarda kaldılar. cami salağının yeni hali de iğrenç oldu. eski hali karın ağrısı gibiydi. şimdi öyle iki arada bir derede tip oldu. diğer tipler de vampir arkadaş yani hepsi böyle salak salak hareket ediyor mu? kadının karakter bozuk ve baştan beri var, insan üzülüyor.

.salak klaus da bu halini seviyor herhalde de ülen sen bin yıllık melezsin, gönlün buna mı kondu hakkaten? şu insan olmayan haliyle uğraşıyor, üstüne eski oyuncakları almak için akmeşeden yapılmış at oyuncağını eline alıyor. pat diye de çözmüş bunu falan. salla babam salla...

.akmeşe ağacı bunları öldürecek tek şey ve elemanlar bundan at yaptıklarını bilmiyorlar. ta o zamandan bu yana bu ağaçtan kimse depolamamış. kimsede bir tane tohum kalmamış ama bir tane oyuncak var. hay allah, bula bula bunla mı gelmişler?

.yeni cadılar getirdiler, bir tanesini elijah'a harcattılar. ölümsüz falan da olabilir belki bakalım ne çıkacak? davina salağını da unutmadık dediler, yeni bölümü ona getirmişler. kol angutunu bulmaya kafayı koymuş da diğer eleman ile yanyana koyunca bu tip allah belanı vermesin diyor insan. diğeri ile hani iyilerdi de bu eski kol tipi ile bokum gibi afedersin, olmamış o hikaye silin lütfen.

.hayley dramı da ayrı bir karın ağrısı, kör öldü ela gözlü oldu. kendilerini de cami'nin ağzından eleştiriyorlar ama yok efendim çok cesur bir insandı. son lafları ile hayley'in kalbini feth etmişti falan filan, evlenmeden önce elijah iyi yiyiştiniz mi yiyişmediniz mi lan? samimi olun biraz, yeter ama hehe.

--- spoiler ---