5 Şubat 2016

supernatural s11e12:

Don't You Forget About Me 

--- spoiler ---

.esas konuyu yine bıraktılar. bu sefer eskilerden castiel'in bedenin veledi ile eski vampir hikayesinden milleti kandıran kızın olayı vardı. tabii bir çok sefer gördüğümüz sevgili şerif de onlara annelik yapıyordu.

.böyle aile olmuşlar bir arada takılıyorlar ama sarışın kızcağız avcılık oynuyor. kesin emin şekilde bizim winchester oğlanlarını çağırıyor. arada aile muhabbeti, yemek muhabbetleri ve laf sokmalar falan iyidi. zaten gözü doymaz dean yemek masasında çıldırdı resmen. bu sefer sam bile bayıldı, öyle söyleyeyim.

.neyse bu muhabbetler haricinde esas konusu vampirler için insan toplayan kızın eski topladığı tiplerden birinin intikamı meselesi imiş. eh yani dedik. tipi nerden hatırlıyorum bilmiyorum ama çok tanıdık biri idi. hademe rolünde ilk sorguda bile adamın üstüne çullanmaları gerekirken gözden kaçırdılar.

.o da gitti şerifi ve kızı kaçırdı. sonra biraz dövüş falan derken işte olaylar tatlıya bağlandı. ne lucifer'i ne castiel'i ne crowley'i gördük. lucifer olayını sezon sonuna bıraktılarsa pek üzüldük, hele karanlık falan ne yapıyor ne ediyor? ne kadar sabırlı canlılarmış bunlar? 

--- spoiler ---