11 Şubat 2016

dark matter s01e13:

Episode #1.13 

--- spoiler ---

.sadece şaşırtmaca yaptılar yahu, ne alaka şimdi? tamam birbirlerine güvenmiyorlardı ama sezon sonuna ekipten birinin üstünde durup sonra sırayla sapır sapır dökülüp hiçbir şey yapamamak nedir lan?

.altı çıktı. o niye yaptı peki bunları? sebep neydi? onları merak unsuru olarak bırakıp bitirdiler sezonu. ikinin durumu hakkında açıklama falan yapmaları gerekirdi. hep ondan şüphelendik. dizidekiler de üç ile birden şüphelendi ve öyle kim katil falan diyerek bitti sezon.

.beş ortada öyle salak salak dolaştı. bulduğu ses kaydı neydi? altı dinledikten sonra dosyaların zamanlarından bahsetti de ilgili dosyalar ikinin dosyaları değil miydi? bunların hafızayı silen nasıl beş oldu yani? 

.komple kafam karıştı, kötü çeviriden mi? takip mi edemedim? yoksa bildiğin karıştıralım gizem olsun saçmalığı mı yaptılar ne ettiler? 

.olay molay yapıyorlardı. şimdi mürettebatın kendi arasında saçmalaması şeklinde ilerletip öyle bitirdiler. ha zaten bu şekil başladıydı, fazla öteye gidemedi ama ne bileyim ikinci sezonu gelmese üzülmem, belki başlamak bile aklıma gelmez. torrent listesinde görüp merak ederim belki ama işte  o kadar, fazlası değil.

--- spoiler ---