18 Ocak 2016

heroes reborn s01e12:

Company Woman

--- spoiler ---

.dünya yok olacak adamlar salak salak yerlerde takılıyorlar. genel senaryo şu haliyle bile iş yapardı ama işte bir türlü olmamış, olmayacak yani belli. geleceğe gidiyorlar ve dünya yok olmuş. alternatif geleceklerdir diyor, her şey değişebilir diyor ama gelecek planının işlemesi için miydi hepsi yani?

.zaman ve mekanın efendisi salak velet ilk inandı, sonra diğer insanları kurtarmayacaklarını anlayıp kaçtı gitti. sonra tam kardeşi ile buluşacaklardı yakalandı. ülen telefonu falan da mı yok? dedesinden yola çıkarak birini bulup aratsanıza, haberlere çıkıp şov yapmak da ne oluyor?

.geldiler kaptılar veledi işte. japon eleman olaya dahil olsun da onu oradan kurtarsın diye herhalde böyle bir saçmalık yaptılar ama ne bileyim pek olmadı yani.

.güzel olan kısmı dünyanın sonu muhabbeti idi. onu da yarım yamalak gösterebiliyorlar. onun yerine matt abimizin kazasını gösteriyorlar. ne bileyim o kadar uğraştığı saatleri kaybedişini falan gösteriyorlar.

.noah abimiz nerelerde? başına otomobil düşme sahnesinden sonra görmedik. gösterdilerse de unuttum. dizi bitişine esas karakteri nasıl unuttular? dünyayı güneş patlamasına üç saat kala kim nasıl kurtaracak?

.sarışın kızcağıza kaldıysa daha o gözünün önündeki kardeşini kurtaramıyor. kalabalıkta buluşma falan nedir yahu, düşündükçe salakça geliyor insana.

.tüm bunlar yetmez gibi bir de zenci kadın muhabbeti çıktı. chuck karısını küle dönüştürdü falan da ne bileyim gereksizdi, gereksiz oldu. gereksiz de öldü. arada görünmez kadın yaralandı şaka gibi.

.esas kötümüz erica'nın garip saçma hikayesini de öğrendik. veletken evo bir doktora denk gelmiş, ölümcül hastalığı olan babasını iyi etmiş ama karşığı varmış. çocuğu olmuş bu adamdan, o da kalın kaşlı tipmiş. çocuğu alacak diye öldürmüş. evo olurmuş da şuymuş buymuş öyle gidiyor konu işte.

--- spoiler ---