13 Aralık 2015

the flash s02e09:

Running to Stand Still

--- spoiler ---

.kaçıncı sefer bu tipleri kullanacaklar? snart hadi esas karakter gibi oldu da trickters ve mardon kaçıncı kez geliyor unuttum. esas kötü karakterleri de sabit gibi bir şey. harry şimdi kızı için yine kötü karakter olacak. devamlı tekrar ediyorlar ama pek duygusaldı bu bölüm.

.barry harry'i affetmiş o muhabbet bir garipti. patty'nin babasının intikam meselesi ve barry'nin vazgeçirme olayı duygusaldı. üstüne bizim zenci ailesinin yeni bir ferdi varmış, muhteşem kirısmıs buluşmasında çıktı geldi. orası da garipti.

.zaten en başında oğlu olduğu muhabbetini pek garip yaptılar. salak kız bilmiş de babasına söylememiş sonra barry ile konuştular durdular işte. iyi bir baba ona şüphe yok da aşırı abarttılar, üstüne iki dakkada atlattılar falan.

.neyse esas olay bizim zoom, barry'nin daha hızlı olmasını istiyormuş ki öylece hızından daha iyi fayda elde edermiş. şükran günü hindisi gibi beslemek dediler, göndermeli pek abilerimiz. harry de bunun için yardım edecekmiş.

.baştan beri ondan düşman gönderiyormuş. eh bir bakıma mantıklı açıklama sayılır ama yeterli değil. zoom nerelere gittiydi, şimdi niye bunla uğraşıyor? kendi kendine nasıl gedik açıp duruyor? hani kapattılardı? hani azdı bu geçitler?

.geçiş meselesiyle de yan konuyu çözdüler. neymiş efendim bombanın tekini geçitten atarsak diğerleri onu takip edermiş. şimdi hadi böyle olsa bile diğer tarafta bir şey patlatmıyor mu yani? bu da salakçaydı bir bakıma.

.neyse işte cisco'nun caitln ile diğer flash abimiz yakınlaşmasına tepkisi komikti. onlar da şükran günü öpüşmesi yaptılar. böylece herkes mutlu mesut oldu.

--- spoiler ---