21 Ekim 2015

the flash s02e03:

Family of Rogues

--- spoiler ---

.bir başka dolgu bölümle bizle birlikteydiler. bölüm sonu zoom elemanı geldi herhalde. profesör yığıldı kaldı. bölüm sonundaki olaylar tüm bölümden daha ilgi çekici. böyle yapmak zorunda değiller aslında ama işte hepsi yapıyor bunu.

.bölümün konusu da şu buzlu elemanın babası tarafından manipüle edilerek soygun işleri yaptırılması idi. flash ile anlaşma yapmışlarmış, kısmen hatırlıyorum da çok saçmaydı o bölümler de... gerçek kimliğini saklayan bir suçlu, adam öldürmüyor ama işte hırsızlık falan yapıyor. flash da buna göz yumuyor. adam öldürürsen de hapse tıkarım diyor.

.sonra gel zaman git zaman babası hapisten çıkıyor, kendi kızının kafasına bomba koyup oğluna zorla soygun yaptırıyor ve devamlı bir katil olma durumu zorlaması falan pek saçmaydı. flash da bunlara yardım ediyor. yetmiyor kurşunu eliyle tutması gerekecek kadar kendini öne atıyor. ekibe karışmasının ne katkısı oldu mesela? adam öldürmeyi mi engelledi, bravo gerçekten.

.neyse işte kızkardeşini pek severmiş de içinde iyilik varmış diye de zoraki bir kadroda tutma çabalarından sonra bölüm bitiyor.

.iris denen hatunun annesi meselesi de pek dolguydu. babası anasının madde bağımlılığı yüzünden böyle bir karar almış. ölmediği halde öldü demiş, ondan dolayı kadını görünce şeytan görmüşe dönmüş. iris'e söyledi falan filan oldu. hep iki kat hızla izledim buraları.

.paralel evrenler, alternatif dünyalar, dünya iki falan da diyorlar ya neyse artık. kendi mekanlarındaki portal ile uğraştılar durdular. bölüm sonunda açmayı da becerdiler de niye açık tuttular ülen diye düşündüm durdum. ha zaten zoom denen istediği yerden girip çıkıyor gibiydi ama ne bileyim saçma geldi. güvenlik falan koyaydınız bari.

--- spoiler ---