17 Ekim 2015

once upon a time s05e03:

Siege Perilous

--- spoiler ---

.arthur kötülerden imiş. lancelot mudur nedir? o elemanı önceki bölümlerden hatırlamıyorum. zenci şovalye demiş olabilirim. geldi snow'u uyardı falan da neymiş kötülüğü ben anlamadım. vakti zamanında krallığını kurtarmak istemiş. şimdi de istiyor. bunun için elemanın tekini kafalayıp intihar etmesine sebep oldu. ne uyduracaklar bakalım merak içindeyim.

.emma'nın hafızası silinmediyse niye arthut ile kapışmıyor? karanlık olanın hançerine göz diktiklerinin nasıl farkında değil? şu geçmiş hikayesi çok uzayacak orası belli oldu ama işte bakalım nasıl toparlayacaklar göreceğiz.

.david ile pek arkadaş olmuşlar. devamlı bir tokalaşma, beşlik çakma, sırf sıvazlama hali sürüp gitti bölüm boyunca. yuvarlak masadaki en temiz kalpli yerine de david'i oturttu falan işte olaylar bunlar idi.

.regina ağaç olmuş merlin ile konuşmak için bir mantar buldu. onu almaya birlikte gittiler. david almıştı ama suya düştükten sonra kurtarırken çantasından çalmış olmalı. son halde mantarı buldular ise ne alaka dedim? niye arthur bunu saklamadı? hafızaları sağlam ise bunların dertleri nedir?

.dünyalarına dönemezler imiş, camelot'u bu dünyada kuracaklar imiş. kurturlar mı lan? hafif saçma bir olay bu ya bakalım uzatmazlar umarım. dünyanın ölçeğinden haberleri yok herhalde.

.emma taştaki excalibur için kahraman yaratma peşinde bunun için gold devreye mi girecek? akla gelecek son insan olmalı yahu. rumple tipi ile tutuyorlardı, neyse ki uykusundan da uyandırdılar. kalbi de çok temizmiş ama niye emma ile çalışsın onu anlamadım.

.regina'nın kurtarıcı muhabbetleri de çok baydı. bir şey yapabildiği de yok. merlin zaten piyasada olmayacak o belli. böyle düşe kalka gidecekler.

--- spoiler ---