3 Ekim 2015

dark matter s01e11:

Episode #1.11

--- spoiler ---

.adamlar az paraya yine takip edilesi bir hikaye yaratmışlar. insan görüntülerle dalga geçiyor izlerken ama iki numaranın olayı iyimiş. uzay boşluğuna atılmış ve hayatta kalmıştı. kendisi üretilmiş bir organizma imiş. içi organik ama nanitleri varmış. bu nanitler de hep karşımıza çıkıyor, hayatımıza da girse ne iyi olacak.

.ölüm tehlikesinde içindeki nanitler cildinin yüzeyinde toplaşıp koruyormuş. şimdi düşünelim, kapattı her bir yerini iyi güzel de havayı nerden aldı? bunu açıklamadılar. baya bir uzun süre geçti. gemiye tutunmuş, derken kabloları kesmiş ışık sürücüsünü etkisiz hale getirmiş. beş numaralı veledin dışarıya adam yollamasıyla da onu dışarda öldürdü ve kendisi içeri girdi.

.nasıl hayatta kaldığını bir yandan güzel diğer yandan eksik açıkladılar. böyle özel güçlü bir mürettebat üyesi iyi oldu. diğer giplerde zaten dört dövüşçü, üç gıcık silahşör, bir de salak saçma bir tip olarak devam ediyorlar. altı numara da işte bilim kurgulu çam yarması kadrosundan mı giriyor nedir? her bilim kurgu dizisinde oynayacak.

.neyse kargo bölümünde kilitli kalıp nefessizlikten ölüyorlardı ama bol bol konuşup hava tüketmeyi de ihmal etmediler. her zaman olan saçmalık bu. derken gemiyi ele geçirdi iki ve beş, ağzında kürdanlı ve sakallı maldan şifreyi öğrenip öldürdü. arkadaşlarını kurtardı ve bölüm öylecede bitti.

.android'in olayları açıklaması falan iyidi de işte insanın aklına bir sürü soru geliyor. diğer bölümlerde olayları geliştirseler açıklamaları artırsalar ne iyi olacak. zaten fazla bölüm kalmadı da devamı gelecek mi bakalım? gelse de izleyecek miyiz bakalım? sezon sonuna belli olur hepsi. 

.ha bu arada bu dizinin izlenme günü ile blog kaydı günlerini karışık yaptım. 2015'in 3 ekimine kaydediyorum. böylelikle günler tamam oluyor. güncel zamandan devam ederiz artık.

--- spoiler ---