26 Ekim 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e04:

Devils You Know 

--- spoiler ---

.adamlarda konu bitmiyor, gelişiyor falan derken yine ward meselesine döndük. esas kötümüz olarak kendisi hydra kuruyor falan öyle iyi güzel de hunter'ın böyle dalmasındansa destekli dalması olayları bitirmez miydi?

.onun yerine körlemesine dalış, yok efendim yavuklumu sakat bıraktı da öldürecekti falan delirmeleri. inlerine kadar girip de üstüne nameli sözler ver arkasını dönüp saldırmaklar. ülen yaptığın plan bu muydu dedim? hem alttan başlamaktan bahsettiler, iki dakkada bari gelmeseler iyidi.

.neyse yine sırtından falan vuruldu. kaçtı gitti, esas olay tabi profesör abimizin ölüp ölmediği meselesi oldu. may ortalığı yakar ama sanki ölmedi gibi geldi. elemanda bir olaylar var gibi, may gibi avradı olacak da dövüş bilmeyecek, ayıp olur yani.

.ekibin kalan kısmı giriş kısmındaki yeni nainsanlar (hehe) ile ilgileniyorlardı. kendini kopya eden ya da transfer eden özel güçlü bir kadın, bir özel güçlü çifti uyarmaya geldi ama çok geç olmuş. bizim delirmiş özel güçlü öldürücü mekana daldı ve hepsini öldürdü.

.daisy ve çam yarması takipte iken a.c. destek kuvvetleri olarak devletin ekibini getirdi. lan şimdi başta kötü olarak gösterdiler, birlikte iş yapıyorlar. sonra yine kötü olacaklar falan böyle gidecek herhalde.

.neyse esas olay yakaladıkları saçma sapan güç bile denemeyecek özellikli bir coder abimizin transferi esnasına arabaya dalan lash (mıdır nedir?) coder'ı öldürdü. daisy'e dokunmadı. hani değiştiğini falan görsün diye mi neydi? normal insan görünümlüymüş de süper özel güçleri ile özel güçlüleri öldürüyormuş. 

.buna da gerekli diyor falan ama ben anladımsa arabolayım. öldürdüklerinin güçleri de çok iyidi. daisy'i pek özel güç kullanımlı da görmüyoruz. çok ileri seviye özel güçleri var falan diyorlar ama sadece aduket atıp duruyor. daha iyilerini bekliyoruz.

--- spoiler ---