6 Eylül 2015

heroes reborn: dark matters e06:

Where the Truth Lies

--- spoiler ---

.yeni çıkan s01e00 olan bölüm bu kısa bölümlerin toplu haliymiş. ekran görüntülerinden net anlaşılıyor, tekrar indirmedim. bölümleri şirkete karşı olaylar şeklinde geliştirecek gibiler. normal dizide de bir şirket vardı sanki ama daha oturaklıydı. hükümet miydi yoksa?

.neyse noah abimize geldi olaylar, kendisi gözden uzakta ajan kıvamında bir yerlerde çalışmaya başlamış. şişko sakallının ona geliş hikayesi inanılmaz saçmaydı. o kadar süper güçlü arasında bu gidip bilgileri kopya ediyor, çamaşırhanedeki gizli yerlerine gidiyor ve hop baskın.

.o kadar süper güçlü arasındada bir tek o baskından kurtuluyor, bu ne lan? şaka gibi yapmışlar. eğer böyle saçma kamera çekimi ile olacaksa o daha fena, diziye bu kameranın filmin içinde olması olgusu hiç gitmiyormuş onu gördük.

.hacker oğlan esas dizideki zenci velet gibi gibi, ali hatununun velediydi kendisi, babası öldüydü falan. şimdi büyümüş de hacker olmuş da direniş başlatmış gibi yapmışlar. aynı tip mi büyümüş? yeni tip mi bulmuşlar tam karşılaştıramadım. saçma sapan yakalanmaları hiç olmadı ama gerisine bakacağız, orjinal bölümler nasıl olacak göreceğiz.

--- spoiler ---