3 Eylül 2015

heroes reborn: dark matters e01:

Where Are the Heroes?

heroes reborn öncesi web dizisi falan mı yapmışlar? beşer-onar dakkalık bölümler falan mı nedir? sonradan sıfırıncı bölüm şeklinde bir tane daha çıktı. bu kısa bölümlerin birleşimi mi yoksa başka bir şey mi? ona da bir ara bakmak lazım. dizinin ayrı imdb sayfası falan da var, altı adet bölümü var. artık gün doldurucu minik bölümler şeklinde ayrı ayrı yazıyorum. seri zaten malum, ilk sezondan sonra yerin dibine sokuldu ama benim pek bir gönül bağım var. şimdi yapım olarak falan da iyice çiğ hale gelmiş şekilde başladı ama her türlü izlerim. hikayeyi insanlar ile evo'lar arasındaki savaşa mı odaklayacaklar? muhabbet bir türlü oraya gelmediydi de son kaset bırakıldıydı falan öyle bir şeyler olduydu hatırladığım kadarıyla. bizim ponpon kız dünyayı dağıtmış, esas oyunculardan gözlüklü abimiz var sadece sanki, diğerlerini göremedim henüz. müzikleri de pek bir tanıdık geldi haliyle.

--- spoiler ---

.kaset sonrası dünya karışmış. ilk merak sonra çatışmalara falan dönmüş. soykırım muhabbeti yapan hacker tipli birinin beyanatı ile başlıyor. olayların özetini geçiyor. dünya çapında bu iş yayılmış, ilk genler ile nasıl oynandıydı da dünya çapında yayıldıydı? yemekten miydi? ne olduydu o kısımları unuttum.

.global çaplı evrim geçirmiş insanlar ile normal insanlar arası muhabbeti göreceğiz. esas tiplerden mi olacak? yoksa web bölümlerinin tipi olarak mı ayarlanmış, gölgesini kontrol eden bir kızcağızın deneme çekimi ile başlıyor bölümümüz.

.abisi de şaşırıyor, pek bir heyecanlanıyor. başka neler yapabildiğimi görmek ister misin diyerek kesiliyor bölüm.

.böyle kameranın filmin içinde olduğu çekimlerden mi yapacaklar nedir? dizi için bu pek iyi fikir değil gibi ama bakalım nereye varacak, insan eski tipleri özlüyor ama orası kesin.

--- spoiler ---