5 Temmuz 2015

Under the Dome s03e03:

Redux

--- spoiler ---

.nereye gideceği belli oldu olayların, eh fena değil yine de. kozanın içinde hepsini değiştirmişler de uzaylı mühendisliği gibi hepsini meydanda topladı en son yaşlı hatun. botokslu dudakmıdır nedir o insan bakmakta zorlanıyor.

.melanie de harcadılar. kadın pisliğin teki çıktı. julia'yı kurtarma ayağına öldürdü. bir kere öldü geldi, tekrar gelmez umarım. olayların akışı biraz saçmaydı ama yapacak bir şey yok, adamlar karakter hasadı yapıyor.

.birden ortaya bir kadın çıkıyor, yalanlarına inanıyorlar. koca jim kanıt buluyor ama kimseye göstermeden köpekle adaya kaçıyor. köpek muhabbeti iyi, kaç bölümdür peşinden ayrılmıyor hayvan. bir tek onla arkadaş olacak herhalde.

.aşk üçgenleri kuralım demişler, kozanın içinde aşık oldukları, gerçek hayattakiler böyle karman çorman bir şeyler yapacaklar gibi ki bu hiç iyi olmaz. kozada oksitosin varmış da kimyalarını değiştirmiş tekrar o dünyayı falan arıyorlar. joe ve yavuklusu falan böyle saçma bir hikaye içinde, hiç iyi değil.

.bu iki yeni tip göktaşı araştırmacısı mıymış? ne olduklarını çözemedim. yumurtaya dokunan tiplerdenmiş ondan dolayı içeri alınmışlar. kadın ilk yumurtayı eline aldığında zaten yamulmuş ölmüş gibi bir şey olmuş. yumurta değiştirmiş ise neden diğer dörtlüye bir şey yapmadı?

.baştan beri bu kubbe ve yumurta olayına biraz iyilik atfettilerdi, şimdi de iyilik için milletin canını okuyan psikopata bağlattılar. daha iyi bir dünya mesajı falan için mi bunu yapıyorlar anlamadım ama kubbenin iyi olması daha şaşırtıcı olurdu. julia'nın kelebeklerin kralı olmasını falan sevdiydik.

.şimdi onların da aşk üçgeni, diğer kadın ve barbie. bir de bebek muhabbetini duyarsa tam olacak, salak saçma bir sürü dram falan olacak.

.junior salağı yine tam kapasite salaklığa devam ediyor. evlerini yaktı durduk yere, kubbe için temiz hava şudur budur bunlara falan hiç girmiyorlar. yemek için domuz yavrusu muhabbeti de çok saçma, düne kadar su yok, yemek yok diye kırılıyorlardı şimdi destek gruplarında takılacaklar. pek tutarlı ilerlemiyor işler bence.

--- spoiler ---