26 Temmuz 2015

nanatsu no taizai e21:

Ima, Soko ni Semaru Kyōi

--- spoiler ---

.pek iyiye gitmiyor sezon finali. salak saçma işler oluyor. yine meliodas o kadar gücüne rağmen yere yığıldı da elizabeth'i aldı götürdü henderiksen midir nedir? yani bu ne allahaşkına? tamam pat diye yenmesin ama bir sefer de yere yığılmasın be arkadaş.

.iblis klanından biriymiş bizim meliodas, en kötü kısmı da ben'in sevdiği kız için kaptanını öldürmeye yeltenecek olması. şimdi bunun muhabbeti dönecek artık iki bölüm en az. diğer tarafta kapı açacaklar da iblisler gelecekler de elizabeth kendini öldürecek de...

.ölme eşeğim ölme yani, bir de ortalık iblise dönenlerden kaynıyor. herkes bir şeylerin peşinde. gelmiş kral öyle mal mal konuşuyor. merlin denen taş hatun aldı götürdü onu. hadi kralı kurtardılar iyi güzel de bunun için bile gelmemişlerdi.

.şimdi bir diğer saçmalık, bunlar büyü gücünü ötelerden sezebiliyorlar ama henderiksen denen elemanın ayağa kalktığını bilemediler mi? o kadar güçlü halde hemde...

.o kadar süper güçlü karakter ortada duruyor ama saldırmıyorlar. laf ediyorlar falan ya iyice insanı geriyor. neymiş elf kardeş yine gelmiş. hadi baştan dövüşün. resmen kıl oldum yahu. sezon sonu saçmalamayan bir anime yapsınlar ama yeter.

--- spoiler ---