8 Temmuz 2015

Defiance s03e05:

History Rhymes

--- spoiler ---

.bu kadar olayı yine irisa'nın adam öldürme muhabbetine bağladılar ya yazıklar olsun. beyinlerinin kozada bağlanmış olması meselesi, ortak anıları paylaşmaları iyi güzel de ne ara nolan bu kadar iyi biri olmuş. ne ara o kadar kötüymüş? farklı zamanlardı diyorlar ama irisa da nolan'ı uykusunda öldürmeye falan kalkmış komple salak saçma işler.

.yine de geçmiş görüntüleri, uzalıların gelişi, haberler, savaş alanları falan fena değildi. bir cephede geçiş yapan uzaylılara mermi sıkan salak bir asker gibi bir şey yapabilmişler ama yine de iyidi. düşmanı öldürmeye tereddüt edersen ablanı öldürür mesajı verdiler. ondan sonra çok acımasız olmuş iyi güzel de bu irisa'nın komutanı öldürmemesini normalleştirmiyor.

.bunun haricinde omec abimizle düşüp kalkan bir stahma'mız var. kucağında ikna edecek de bunca yıllık kurtu kandıracak da... tüm ırkım o gemide alakam bile olmaz dedi ama datak silahla indirecek iken yine araya girdi. bu karı ne hesap ediyor insan anlamıyor. bir de bunların arası çok bozuktu ne ara bu kadar düzeldi?

.alak salağı kaçamadı bir türlü, sonunda araba ile uzaklaştı anasının yanına karısının intikamını almaya gitmiş, boğazına bıçak dayalı şekilde bölümü bitirdiler. en büyük kozlarını elleri çözük ceset kafası kestiriyorlar, komik oluyor iyice bu dizi yahu. neyse yine süper planları varmış da sürpriz olması gerekiyormuş da falan filan. saldırsana kardeşim. daha dizinin başı saldıramayız demiyor da...

.irisa ben katil değilim diye uzaklaşmak istedi ama bizim doktor aleti çıkaramamış da fazla uzaklaşamayacaklarmış. bak sen allahın işine artık. ilk zamanlarda adam öldürme konusunda hiç tereddüt etmiyordu bu hatun. cidden saçmalıyorlar yahu.

--- spoiler ---