22 Haziran 2015

samurai jack s04e12:

Young Jack in Africa

--- spoiler ---

.eski bölümlerde jack'in afrikadaki eğitimini falan kısa göstermişlerdi. şimdi bu hikayeyi genişletelim demişler. afrikadaki kabilelere gelip eğitimine başlanması, oradaki şefin oğlu ile arkadaş olmaları ve kabileyi kurtarması ile ilgili bölüm yapalım demişler.

.yıldızlarda anne babasını falan görüyor, yabancı ortamdan çekiniyor ama eğitime devam ediyorlar. gel zaman git zaman jack için aku'nun ödülünü almak için tipler köye baskın yapıyor. jack kaçmayı başarıyor, köylüleri götürdükleri yere kadar takip ediyor.

.elemanların silahları ile silahlanıyor ama önce kullanmasını öğrenmesi gerek. çita, aslan, maymun, yılan ve antilop teknikleri ile kendi kendine silah kullanmayı öğreniyor ve köylüleri tuttukları yere dalıyor. millet gülüyor ediyor ama bir kaçını hakladıktan sonra esas güçlü ile kapışırken köylülerin kafesi açıyor ve hepsi birlikte kavgaya tutuştuktan sonra mutlu son ile bölümü bitiriyoruz.

.jack'in saçının açılması meselesi ve pek yetenekli oluşu ta veletkenden de belliymiş bunları gördük, büyük halini göremedik. bir bölüm sonra da çizgi film bitiyor. aku maku olayları komple yalan olmuş durumda.

--- spoiler ---