2 Haziran 2015

Orphan Black s03e07:

Community of Dreadful Fear and Hate

--- spoiler ---

.alison olayları saçma ne gerek var derken adamlar tüm diziyi onlara çevirdiler. bölüm tamamen onlarındı. helena ile bayan s kavgası haricinde başka bir şey de görmedik. cosima olayları zaten gizemli gizemli gidiyor. bir şey olduğu da yok.

.neymiş efendim zarfları karıştırmışlar. bütün olay bundan çıktı ona biraz uyuz oldum ama konuşmadır, yer değiştirmedir, gerginliktir falan iyidi yine öyle kurtardılar. insan aynı zarfa koyar mı? koydun diyelim kontrol etmez mi?

.uyuşturucu satıcısı aile olarak komikler, burnunu falan kopartacaktı o güzel olacaktı. şişko adamın hali komik ama işte dizi böyle mi olacak yani?

.annesi ile problemleri varmış ali'mizin, annesinin de babasıyla problemleri varmış. çocuk yapamıyor diye tüp bebeğe gitmişler, karı manyak çıkmış gitmiş başkasının genlerine hamile kalmış. klon meselesini söyledi anasına ama inanmadı. kadına bilmeden klon vermişler. çok da lazım sanki ya, başka tip kalmadı ya neyse konuşturmasınlar beni.

.rachel babası ile arasındaki gizli dilden kodu çözecek gibi, diğer tarafta cosima hani iyleşmişti? kodu çözene kadar karı ölecek. neyse ki son günlerinde sevgili çıtırımız ile takılıyorlar. yatak sahnelerine falan geliyoruz da gözümüz şenleniyor. ikisi de tatlı hatun, rol için mi lez olmuşlar hehe?

.helena bayan s barışması şaka gibiydi. sarah ile dertleştiler falan iyi güzel de ne oldu yani? bomba sonrası tipler kurtuldu mu öldü mü? insan bir göstermez mi? yedinci bölüme kadar gelip sonra böyle bölüm yapmaları insanı geriyor ya belki istedikleri budur.

--- spoiler ---