20 Haziran 2015

nanatsu no taizai e12:

Senritsu no Kanon

--- spoiler ---

.meliodas şeytan mıymış yani? diğerlerinin şeytani güçleri var da bu eleman komple bir şeytan gibi gösterdiler. elemanın güçler belli değil, tam da belli olmaz herhalde. yok edilemez, zaptedilemez bir şekilde takılıyor.

.elizabeth'in ablası veronica kardeşini kurtarmaya gelmiş güya, kutsal şovalyeler ile birlikte takılıyorlar ama kim iyi kim kötü belli değil. önce meloidas için bir sürpriz yaptılar, eleman taşın içine hapsoldu. sonra elizabeth'in güvenliği tehlikeye girince içinden patlayarak çıktı da günü kurtaracak, tabii bölüm yetmedi buna.

.dövüşün hakemi güçlülerden biriymiş. king ile birebir kapışacak gibiler. mazileri var gibi de gösterdiler ama sanki başka seri varmış da biz bunları bilmeliymişiz gibi anlatıyorlar. hepitopu özel güçleri var da birbirlerini dövüyorlar işte. abartmaya lüzum yok.

.şeytan kanı içmiş pislik iki kız ortalığı kattı karıştırdı. dev hatun amcayı korumaya çalışırken yerin dibine gitti. elizabeth'in boyu normale dönünce devimizin de boyu normale dönmüştü ve yine çıplaktık herhalde. onu da sonraki bölüme görürüz.

.tersinden oldu biraz ama işte kutsal şovalye malları dövüş alanına yaklaştıkları vakit. meliodas ile deva hatun kıskançlık kriz temelli bir dövüş yapıyorlardı. birden durdular ve işler ciddileşti. olaylar olaylar işte... domuz da güzelce pişti ya ölmüyor hayvan bir türlü. kim komik demişse buna çok konuşuyor yemin ederim kafa kalmadı.

--- spoiler ---