27 Haziran 2015

Defiance s03e03:

The Broken Bough

--- spoiler ---

.saçmalamaya erken başladılar. neyse ki nolan karakterini iyi konuşturdular da o dengeledi. irisa yine tutukluk yaptı tam da komutanlarını öldürecekken, öldürse sezonun konusu bitecek. her şey iyi olacak ama kızımız insan öldüremüyor artık. uzaylı da olsa insan insandır.

.gidiyorlar ordunun kampıne, ağ kesici silahı patlatıyorlar geri dönüyorlar. bu da pek mümkün olmaması gerekirdi. demek abarttıkları kadar bir şey yok. iyice abartalım diye dizinin simgesi, kasabanın simgesi kemeri patlatma emri veriyorlar falan. şaka gibi olacak iyice ya.

.olayların gelişiminde bebek ve büyükanne pilar meselesi de çok saçmaydı aslında. ülen bebeğin güvenliğini tehlikeye atarak tam operasyon ortasında hayvan gibi dalar mısın? kendin yakalanırsın, herkes yakalanır, bebek de ölür. çok saçmaydı da işte işler karışsın diye bunu da araya sıkıştırmışlar.

.şu salak datak ile hesaplaşma sahnesi de çok sahteydi. amanda gözaltındaki datak'a gelir ve şehrin selameti açısından bir anlaşma sunar falan filan. bu ne lan? 

.derken bizim casuslar silahlara böcük yerleştirmiş de tüm silahları yemiş bitirmişler. böyle bir saldırı imkanı varsa nasıl koruması olmaz? böcük savar olmalı ne bileyim? kasaba silahsız kaldıysa niye saldırmıyorsun arkadaş diye de sormak istedim.

--- spoiler ---