23 Mayıs 2015

the vampire diaries s06e22:

i'm Thinking of You All the While 

--- spoiler ---

.ciddi anlamda bokum gibiydi desem abartmış olmam. hadi elena'yı böyle devreden çıkaracaklarını düşünmedim ama bu ne? şimdi vampir olmayan karakterleri çıkartıp öyle mi devam edecekler? bonnie'nin daha önce ölmesini mi bekleyecekler? tam olarak ne olacak? bunu merak ettirmeleri güzel belki ama buraya gelişe kadar inanılmaz saçmaladılar. bir de allahın veda da veda bitmedi...

.en azından damon'u insan yapmadılar diye teselli ediyorum kendimi ama ne bileyim hani devamında başlarına ne geldi öğrenmek istersem açıp izlemek yerine açıp okumak lazım doğru düzgün. bu konuda net bölüm özetleri olsaymış harika olurmuş dedim şimdi. şu yaptığım olayın bir faydası olabilirse ahanda böyle olabilirmiş, seneler sonra insanlığa faydamı buldum hehe.

.kai'nin evlenme törenini basmasının ardından ki artık sezon finallerinde evlenmek çok moda ortalık iyice karışmış idi. kai deli danalar gibi ortalarda koşturdu. kendini öldürüp aile üyelerini de ölümüne sebep oldu. daha sonra vampir oldu. okunmuş vampir kanı herhalde, cadıyı bile vampir yapıyor.

.derken bizim salak tyler ne diye dizide durduğu belli olmayan velet sevdiceğini öldürdü ki o kız ölmese iyidi tekrar melez oldu. tamı da dolunay vakti hafif dönültü ve alaric ile dikkati dağılan kai'in boynundan bir lokma aldı. kendi kendine ölüm olaylarına giren kai beyler sonunda kurt adam olayının bir büyü olduğunu ve zehri ayıklamayı başaracağını fark etti ama bonnie'nin hayatını bağladığı elena'nın muhterem sevgilisi gelip kelleyi alıverdi.

.hani kusura bakma bonnie elena için seni ölüme terk ederim olayında da çok inandık, sormayın yani o kadar inandık ki anlatamam. arkadan gelene kadar kai'nin keskin kulakları falan da duymadı ve öldü gitti kai, bonnie kurtuldu. elena da tabuta kondu ve veda edildi herkese.

.şimdi ne yapmak istiyor abilerimiz onu anlamadım. elena'ya yapılan büyü onu o şekil tutacak mı? beslenmedi? yemesi içmesi sıçması ne olacak? vampir gibi bir şey mi oldu tekrar? bonnie'nin eceli ile ölmesini beklemek nedir? vampir yapın kardeşim? yani bu kadar basit işte, bonnie önce vampir olacak sonra da insan olacak, her şey hazır durumda. bu şekilde de hiç bir atraksiyona gerek kalmayacak. şu kadarını düşünmeden sezon finali yapıyorlar delirtiyorlar beni.

.ha yine de herkesin ömrü geçecek de elena uyanacak o fikir fena değil. geriye vampirler kalacak, sırayla değiştirdiği sevgili kardeşler kalacak, stefan ile artık aşk meşk yaşayacak caroline kalacak. öyle işte bir esas tayfadan bonnie'e üzülürüm ama bu kadar saçmalık onun intikam saçmalığı idi. kai tabii vicdanını yenip bu kadar işi nasıl yaptı onu da anlamadık ya boşverelim bu kadar uzaymaya bile değmez.

--- spoiler ---