6 Mayıs 2015

the vampire diaries s06e20:

I'd Leave My Happy Home for You

--- spoiler ---

.damon gibi bir karakteri de harcıyorlar. neymiş efendim çok hayatlar yaşamış da elena ile ölmek için hepsinden vazgeçermiş. tekrar insan olurmuş falan filan. tedaviyi birlikte alma meselesi zaten komik. bir ara tek dozdu da, tedavi kimdeydi de şudur budur oyunu oynuyorlardı. kaç bölümü öyle heba ettiler. köken sarışın kızımız vardı o ara, bebek yapmak istiyordu da tedaviyi istiyordu falan filan. şimdi iki kişiye de etki edebileceğini öğreniyoruz. şaka gibi...

.neyse muhabbetleri bitiyor, elena tedaviyi alıyor tekrar insan oluyor ki bu da çok büyük hata, kızı vampir yapacağız diye on takla attılardı. şimdi tekrar insan olması saçmaların dik alakası, artık tekrar vampir de olamayacak. ölüp gidecek allahın izniyle.

.derken anası geliyor damon'un boynunu kırıyor ve elena'yı yemeye çalışıyor. al insan olursan yerler adamı misali olaylar bu şekilde devam ediyor. kötü karakter eksikliğinde ana karakterini çıldırtıp böyle işler yapıyorlar iyi güzel de o civarda ne arıyor arkadaş. göt kadar bir yer herhalde bu kasaba.

.sonra yok efendim stefan benden habersiz nasıl insan olursun molursun muhabbeti, sonra anayı yakalayıp hapsetmeler falan derken karın ağrısı gibi bir kısım bitiyor.

.alaric ve büyücü hatun ortamdan tüyecekler, mantıklı bir hareket. matt malı da bunu demişti zaten, üstüne bir de hatun ikiz doğuracakmış. nasıl bir büyücülük mekanizmasıysa artık. kaçsalar fark edecek mi? kai geliyor, yavrum kai...

.dizinin kalan son iyi karakteri herhalde, onu da vicdanlı insana çevirdilerdi ama şimdi öte tarafta manyak vampirlerle başbaşa kalınca biraz sapıtmış gibi baktı yine son karede. dönsün gelsin bakalım ne yapacaksa yapsın. bu sezondan adam olmaz artık, bırak bu sezonu bu diziden adam olmaz. damon insan olursa diziyi %100 bırakıyorum. mal gibi bitirirlerse düşünürüz artık.

--- spoiler ---