9 Mayıs 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s02e20:

Scars 

--- spoiler ---

.yine hallaç pamuğu gibi attırdılar diziyi, bu kadar karmaşa yerine daha sakince konuları devam ettirseler keşke. adamlar iki kat hızda oynuyor ve konuşuyor gibi... gonzales abimizi harcadılar. tamam adam iyi karakter olarak görünmedi ilkin ama özünde iyimiş, tutup çakallık da yapmadı. güzel bir hediye bile getirmiş ama skye'ın anası, anasının gözü çıktı.

.adamı öldürdü, milleti manipüle etti. kendini omzundan vurdu ki bu bile aslında anlaşılması için yeterli, bu bir savaştır dedi. şimdi tüm işimiz gücümüz bitti. özel insanlar ile shield savaşa tutuşacak.

.baştan coulson gitmiş olsa da aynı hikaye olur muydu? adamlar index olayına karşı bir kere, bunu bizim ajanlar nasıl göremiyor? inceleme yapacaklar sanıyorlar ya da hiç bir şey olmasa bile hayvan gibi kayıt altında tutulmak hoşlarına gitmiyor herhalde. ha shield kötü tarafa geçen özel güçlü tiplerden insanları korumak için var tamam da daha uygun bir yolu olabilirdi herhalde değil mi? atıyorum suç işlemişleri index'lemek gibi gibi.

.skye babasını teslim etti güya ama o da bir şeyler çıkartacak. yanındaki tüplerle falan uçağı ele geçirecekler herhalde. ekipten bir sürü kişi var. onlara ne olacak? skye ara da mı kalacak? 

.suçlunun annesi olduğunu görse de yıkılacak kızcağız. skye'ın acıları diye bölüm açsınlar. baba katil, anne komplocu çıktı.

.mayk mıdır nedir, çam yarması istifa etti. güvenmem etmem dedi de trip yani artık. adam yönetimi bile devretti, konseye yetki paylaştırdı. önerilerini dikkate aldı daha ne yapsın? ha böyle yaptığı için savaş çıkacak gibi ama sonuçta iyiniyet göstergesi idi.

.ward ve bobbi meselesi de saçma oldu. yavuklusu kızcağız herkesi kandırmış da may rolünde nasıl bobbi'yi kandırdı. aynı zamanda may diğer görevde idi. birbirlerinden bu kadar mı habersiz bunlar? aynı görevse bile pilot olarak nasıl iki yerde birden olabilir? neyse kandırıldı mandırıldı. bobbi dövdü bunu ama uçak indikten sonra bir dışarı çıkıp bakınayım dedi. bu niye?

.mal mal bakınırken ward çaktı anlının ortasına bir tane, uyuşturdular şimdi ama baştan beri iyi kabul ettiğimiz ward yine müthiş bir kötü plan peşinde. öldüreceklermiş de son oyun oynayacaklarmış da şudur budur? olmadı yani bence.

--- spoiler ---