23 Nisan 2015

the flash s01e19:

Who Is Harrison Wells?

--- spoiler ---

.bokunu çıkarmasalar olmaz tabi, wells abimizin zekasına hakaret değil mi bunlar? hadi zekayı geçtim, adamın süper hızı yok mu? hiç mi kontrol etmiyor bu tipleri? nedir yani tam olarak açıklaması? bir insan nasıl şüphe etmez bu kadar olaydan sonra. hadi şüphe etmeyi geçtim, her tarafta konuşuyorlar, rahat rahat... artık konuşmaların arasına wells geliyor da ne kanıtı falan diye soruyor da geçiştiriyorlar. olacak iş mi? bu kadar abartmadan da olurdu ama adamlar abartmak istiyor.

.daha sonra üç kafadar merkezlerinde araştırma yapıyorlar, adamın özel yerini buluyorlar ve içeri giriyorlar. ülen hiç mi alarm sistemi taktırmazsın? konuşan bir yapay zeka meka vardı. hiç mi izinsiz giriş tespit edildi falan demez insan? reverse flash olduğu apaçık ortada, e şimdi ne olacak peki? insan bir planla gelmez miydi?

.sıçıp sıvamasalar bari, güzel bir yere getirdiler diziyi ama şu bölümle şüphe ettirdiler. hadi şekil değiştiren yan konusunu falan wells'e göndermeli olarak yapmışlardır iyi güzel de genel hikayede sıkıntı çıkacak gibi geliyor bana.

.starling city'e gidişleri de abarttılar, her hafta birileri orada, birileri burada. herkes kendi şehrinde takılsın arkadaş. şimdi sadece laurel ile polis babayla görüştüler, kanıt için wells'in kaza yerini incelediler ama yine de iki saat bir laural muhabbetini de kaktırmış oldular. kızları muhabbeti diyelim artık, cisco yine en kafa adam, gitmiş foto çektirmiş falan filan.

.yan konuda da aksaklık vardı, caitlin'i aptal yerine koydular. barry'nin onu öpeceğini falan düşündü herhalde? lan böyle saçma bir romantizm de eklerlerse yazıklar olsun diyorum. neyse işte sonuçta kılık değiştirdiler ve öpüştüler. tabi daha öncesinde yine başka bir saçmalık, sarı dedektif rolünde barry'nin karşısına geliyor da çıktım falan diyor. insan şüphe etmez mi nasıl çıktın arkadaş? çıkması mümkün değildi de kanıt bulacaktım falan filan diye...

.yetmiyor dövüşürken tanıdıklarının şeklini alınca bir alıklaşıyor bizi flash oğlan, yahu mal mısın arkadaş, adamın özel gücü yok iki saat neyin dövüşünü yapıyorsun. reverse flash titrek eli ile kalbini söküyor adamın, sen daha nerelerdesin. neyse değişimi durduran bir serum verip adamı kilit altına alıyorlar o kadar. neymiş bir de kendi yüzünü unutmuşmuş. hehe mesajı da veriyorlar herhalde.

--- spoiler ---