14 Nisan 2015

nanatsu no taizai e02:

Seikishi no Ken

--- spoiler ---

.ben çocuk değilim diyor velet, meliodas mıdır nedir? isim niyeyse bir yerden tanıdık geliyor ama tam çıkaramadım. büyümüş de küçülmüş herhalde. artık güçleri neyse var bir haller bu velette. uçu kırık kılıncın hikayesi de bir yerlerden çağrışım yaptı ama çıkaramadım. bir de yetmedi bölüm içinde yere sağlanmış kılınç excalibur muhabbeti yapmış gibi oldular. yani güzel muhabbetler tabi şimdi şikayet etmiş gibi olmayalım.

.bizim pembe saçlı kutsal şovalye abimiz gelmiş köye biralarına bok atmış. köydeki haşarı çocuk da buna içerlenmiş birasının içine böcük atmış, sonra eleman kızmış kılıncı sokmuş yere, yerdeki elektrik akımı falan da sularını kesmiş, kırılıyorlarmış. neyse ki yedi ölümcül günahın velet görünümlüsü o civara gelmiş ve olaylar gelişirken artist artist kılıncı terayağından kıl çeker gibi çekmiş...

.prensesin kıyafeti falan iyidi şimdi, onla da bir hayli dalga geçtiler son kısımda. komiklik dozunu abartmasalar bari, bana çok iyi gelimyor böyle şebelek gibi komiklikleri. bir yere kadar komik, hele hele dünya meseleleri ile uğraşırken espiriyi de elden bırakmamak nedir lan? görmüş geçirmiş bir velet bu, ilk seferim demeye heyecanlanıyor. neyse ki domuz tipi var hehe.

.mızrak yollayarak haberleşme olayı iyidi, adamların güçlerine akıl sır ermiyor yani. aşmışlar hepsi, karşılaşmaları da müthiş olur herhalde. sonraki bölüm dev bir kızcağız göreceğiz hayırlısıylan.

--- spoiler ---