15 Nisan 2015

Bates Motel s03e06:

Norma Louise

--- spoiler ---

.dram yüklü bir bölüm, güzel ağlıyorlar iyi güzel de ne bileyim yerinde sayıyorlar. o kadar tantana yaptı norma ama döndü geri, madem anasın, analar böyle yapar diyorsun. o kadar tantanayı niye yaptın arkadaş? bıraktı gittiydi, üst baş değişti. arabayı değişti. barlara düştü, tam bunu düdüklüyorlardı ki asil kadınımız yediremedi kendine, sonra psikolog sakallı elemana gitti. her türlü yiyişeceklerdi.

.öyle de oldu zaten, üstüne norman'ın halinden bahsetti. unut bunu falan filan dedi ama adam bunu öğrendi diye öldürecekler orası belli oldu. zaten peşindeki tip bunun girdiği yerleri tespit etti. ilkin flash bellek nerede diye böyle arıyorlar galiba ama işte ülen iki tane oğlu var, birinde değilse diğerindedir. bu kadar aramaya ne lüzum var?

.neyse sonunda döndü kardeşi ile görüştü. tersleyecek bağıracak çağıracak falan derken, höyküre höyküre ağlamaklı bir özür ve sarılma ile bölüm bitti. norman da olaydan mütessir olmuş olmalı ki pis pis bakış attı. saçmaydı yani bir bakıma hakkaten.

.tabi norman'ın anasının kılığında dylan'a yemek hazırlaması komikti. demek kendisinin ana kılığında gördüğü şey, dışardan böyle görünüyor. bu sefer kadın kesmek yerine yemek hazırladı. o da bir gelişme tabi şimdi.

.emma yine sanki ailesi yokmuş gibi bunlara yamanmış, yanlarında oldu. kendi canından oluyordu da dylan biraz üstüne çıkıp akciğerlerine patlatması gerekti, eh gariplik yapacaklar ya yaptılar bunu da.

.şerif meselesi bir acayipti, elemanı alışveriş sonrasında mıhladılar. hastanede yeni şerif adayı geldi, benim adıma çalışırsan hayatın kurtulu falan dedi. yarın kararını öğreneceğim her durumda benim yolum açık gibilerinden laflar ediyordu ki, arabasına kasıla kasıla giderken bizim panter şerif, yaralı haliyle adamı harcadı. bu da büyük mesaj tabi bob kişisine.

.flash bellek de bellek muhabbetin dönecekler, salak norma telefonunu kurşunladıydı. gelişmelerden haberi yok, çok fevri davrandı. gereksiz dram yarattılar, işler zaten karman çormandı iyice beter oldu bu halde.

.belki mafya başına şu tecavüzcu abiyi geçireceklerdir. işi falan da kabul etti. norma ile barıştıklarına göre daha dizide kalacaklar demek. adamların empati yaptırdıkları duruma gel, oturduk bunların dramları ile üzüldük hehe.

--- spoiler ---