16 Mart 2015

it's always sunny in philadelphia s10e09:

Frank Retires

--- spoiler ---

.frank'in barlarındaki çukura çetemiz kadar ilgi göstermemesi ile bir emeklilik şoku yaşattılar bizlere ama güldür güldür öldürler. kan alma muhabbetlerine bittim. adam git gide beyazladı, bildiğin yaşlı oldu. son kısımda da emekli olunca damarlarındaki kan çekilir gibi özlü sözler söyleyerek gülümsetti.

.dennis sinsi pezevenk olarak süper planla gelmiş, şeytana pabucunu ters giydirir eleman ama pek de bir şey fark etmedi. bardan diğerlerini atma muhabbetinde tam alınacaklardı ki yine delikle oyaladı elemanları.

.mac taraf tutma derdinde idi, bar konusunda hak iddia edemedi ama önemli bir mevki kapmak için ikili oynadı. zekasızlık meselesinde çok üstüne geliyorlar sanki en başlarda böyle değildi ama komik tabi. kan sözü, el kesme muhabbetini vampir dizilerine gönderme olarak yaptılarsa ayrı bir komik. çatır çatır kesiyorlar elleri ama gerçeği bunlar gibi olmalı.

.charlie yine döktürdü, frank babası mı değil mi? bu mevzu hala karışık. kan alıp dna testi yapacaklardı ama bu pek mümkün olmadı. daha sonra dee'nin ilk doğan çocuk olduğu meselesi ile geldiler ama ona da hazırlıklıydı dennis.

.dee'nin sinsi ses tonu ve bu muhabbetleri artık kendi için pek komik oluyor. neye göndermeydi bu tam alamadım ama yine de kabul ettik.

--- spoiler ---