15 Mart 2015

helix s02e09:

Ectogenesis

--- spoiler ---

.hafiften saçmaladılar sanki, kyle mıdır nedir? neden kendini hasta etti. hayatta kalmak için tedavisi belli olmayan bir hastalığa karılır mı insan? baktı bu manyaklar kendilerini yemiyor ve hala hayattalar, iyi de onlar gibi mi olmak istedi? en kötü ihtimalle insan gözü mü yerim dedi? hem niye göz lan? açıklama yapacaklar mı bilmem artık.

.hastayı yemiyorlarsa çocuğu niye yemişler orasını da anlamadım. tek gözünü yedikten sonra mı fark etmişler hasta olduğunu? daha ufaktı da büyüdü sanki soren denen velet. hadi diyelim kurtarmayı kabul ediyor ama çözene kadar adam geliyor, önce bir bak gelen var mı ne bileyim?

.sarışın şişko hatunu getirelim geri demişler, iyi yaptılar ama muhabbetler can sıkıcı idi biraz. ne konuştukları belli değil, öyle havadan sudan konuşuyor gibiler. bir şey olduğu da yok, durduk yere de görmeye başladı. unuttuk da gösterelim der gibi oldular. öyle bodozlama karakter mi katılır tekrar?

.omurilik sıvısı meselesi kendi başına gergin bir şey ama yaptığı plan bu muymuş yani? hele hele kel şişko atladı benim üzerimde dene diye, kaldı öyle salak sarah, daha iyi bir plan yapabilirdi, baştan uyuşmama konusunda uyarabilirdi. beyni patladı mı ne oldu? sonunu göstermediler. bebeği unut dedi de o vakte kadar niye kıpırdamadı, gitti kapıyı kitledi. salak gibi kaldı öyle, sinir etti beni.

.kısırlaştırma için kazara bir ağaç bulunmuş, ona anne diyorlarmış. meyvasından yiyen kısır oluyor imiş. çekirdeksiz meyva falan değişik kafa ama çok basit bir olay geldi bana. bu kadar kolay mıymış? hele hele sadece erkekleri etkiliyor. ölümsüz erkekler çoğalırken ölümlüler kısır oluyor. sonuç iyi ama o kadar labrotuvar uğraşlarından sonra buna gelmek de pek iyi olmadı.

.alan ve julia meselesini nasıl yapacaklar? bu kadar zamandır aradığı kadın ayağınıza kadar geldi, halı kenarı yapılır diye bir efekt mi koyacaklar? tabi alan o vakte kadar hayatta kalacak mı? kafatasını falan bulduydu belki sezon sonu öldüreceklerdir. kafadaki izden mi ne tanıdıydı, bir yerinden tanıdıydı? şimdi kafaya da darbe aldı. bakalım ne olacak?

.peter malı da anasının gözüymüş, adamı nerden nereye getirdiler. şimdi de paragöz oldu. hala karakteri oturtamadılar.

--- spoiler ---