18 Mart 2015

Bates Motel s03e02:

The Arcanum Club

--- spoiler ---

.ağır bölüm oldu. norma'nın tedirginliği insanı geriyordu. sırf bunun üzerine bir bölüm yaparız abi demişler ve yapmışlar. kadın oğlunun tekrar kadın kestiği ihtimaline kafaları yedi. acayip bir durum ama her bölüm de aynı tedirginlik olmaz ki? 

.bir de dylan'a olayı anlatmamışlar mıydı? en azından babasını öldürdüğünü biliyor olmalı. şu elemana bir verici falan yerleştirsinler ne bileyim gittiği yerleri kayıt altına alsınlar. devamlı adam öldürdü şüphesi ile yaşanır mı?

.şerif meselesini daha geliştirecek gibiler, norma ile fena takılıyorlar. değişik bir sarılma sahnesi yaşattılar. iyiler hoşlar ama pek bir şey olduğu da yok. her şeyi şerife söyleyeceğini tahmin etmediydim. şerif vakti zamanında norman'ı suçlu görüyordu. olayları çözmeye çok yaklaşmıştı falan filan, sonra katagülleye getirdilerdi.

.emma ve norman olayı çok gergin, emma'ya acıyorum resmen. kız tarafı zaten bu kadar istekli olmamalı, orada da bir dengesizlik var. norman zaten tümden dengesiz, arada gözler gidiyor. psikopata bağlıyor falan, kızı kesmez ama yine de endişe veriyor insana.

.dylan ve babası muhabbetinde dylan karakterini saçmalattılar. adam olduydu bu geçen sezon ama olaya baba dahil olunca pısırık mı oldu? adanın güney tarafındaki acayip bir tip gelip buna üstünlük kurmaya kalktı da baba horozlandı falan filan, acayip işler. tekrar buradan bir mafya işi çıkar gibi geliyor. 

.yeni tip mafyacı bir tipe benziyordu ya bakalım ne yapacaklar oradan bilemedim. köpek vurulması falan da garip, adam nasıl bir nişancıymış ki kavga eden köpeklere çat diye sıktı. hele hele nasıl bir yüzsüzmüş ki hem ensest bir çocuk yapmış, hep şimdi zorla yanında duruyor, yetmiyor bir de otorite olmaya çalışıyor. çok enterasan.

.sevgili güzel kızımızı bir daha göremeyeceği herhalde. en son görüntü göldeki ceset idi. muhtemelen de odur, öldürülmüştür ama norman değildir. sırf norma'nın stresten gebermesini izletmek için bu kadar kastırmışlardır. norman çıkarsa şaşırırım ama bu sefer de madem norman yaptı, şerif ve annesi de biliyor niye bir şey yapmıyorlar diye çıkışırım. velet zaten her türlü seri katil potansiyeli taşıyor, hayvan dolduruyor daha ne yapsın? keçi yavrusu ölmüş de ölüsünü seviyor hehe.

.bir de anasına sarılması yok mu? insanı bir kötü hissettiriyor anlatamam, o nasıl sarılmak arkadaş, ya kendinden geçiyor ya dalıp gidiyor, pispis bakıyor. acayip bir tip hakkaten, sırf bu tipe dizi yapalım demişler. olay molay koy gitsin demişler belli.

--- spoiler ---