14 Mart 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s02e12:

Who You Really Are

--- spoiler ---

.lady sif, kree ve tabi uzaylı muhabbetleri gayet iyi oluyor. genel hikayeye de güzel bir açıklama getirdiler. antik uzaylı kuramını destekleyen cinsten bir şey. kree insanları yaptıkları savaş sırasında asker bulmak için gezegenleri dolaşmışlar ve dnalar ile oynamışlar. dünya da onlardan biriymiş, süper silah insanlar yapmışlar ama sonra programı kapatmışlar.

.pek işe yaramamış mı? yoksa kendi kendini yok eder hale mi gelmiş onu pek anlamadım ama tekrar çalıştığını öğrenirlerse kree'ler dünyaya gelirmiş. bu yeni model insan silahları da skye ve raina hatunu imiş. obelisk mi ne diyorlardı şimdi ondan bir sandık dolusu daha olmalıydı ama ortada yokmuş. bir ordu yaratacak kadar çok varmış bundan.

.geçen sezonu bir tanesinin üzerinden yaptılar, şimdi bir sürü olduğunu öğrendik ve hepsi hydra'nın elinde olabilir diyorlar. ha öyleyse bir tanesi için niye bu kadar takla attılar onu anlamadım. belki tek iyi silah skye olacak ve iyilerin yanında bir savaş çıkarsa iyi iş yapacak.

.şu durumda kendisini kontrol edemiyor, gitti güvenlikli hapishaneye kapattı kendini. hatta kontrol edemiyorum diye kendine bir kurşun da sıktı. cidden süper güçler de bakalım nereye vardıracaklar.

.lady sif hoş hatun zaten, tekrar görmüş olduk kendisini, üçüncü sefer görüyoruz herhalde ya daha sık getirseler daha iyi... kree rolünde warehouse 13'den abimiz gelmiş. dizi bitince konuk oyunculuğa gelmiş herhalde. elinde hafızayı silen minik bir çekici vardı. nerde thor'un haşmetlisi nerde bu.

.fitz'in sırlar saklaması üzerinden bir muhabbet döndü son kısımda, sanki hiç biri sır saklamıyor da bir bu oğlan saklıyor. tabi mantıklı bir şekilde skye'ı devre dışı bırakmaları gerekirdi. dünyayı tehdit eden bir güç, kıtaları ayırırsın ülen dedi lady sif ama kendine sıktığını görünce alıp götürmekten vazgeçti, garip oldu ama fena olmadı.

.zenci çamyarması ve bobbi'nin neyin peşinde olduğu hala belli değil. ihanet gibi bir şey de çıkabilir daha iyi amaç için bir şeyler karıştırıyorlar da olabilir. ne olduğunu bilmiyorum ama hunter mıdır nedir? en son onu bayılttı. adam takip etmiş bir şeyler yakalamış. coulson'un oğlu da bunları fark etmeli. hep şaşırtır bizi ama şimdi hiçbir şeyden haberi yok gibi takılıyor piyasada.

--- spoiler ---