4 Şubat 2015

the vampire diaries s06e12:

Prayer for the Dying

--- spoiler ---

.adamlar karın sancısı gibi yeminle. ilkin diyorlar ikizler birleşmesi bu sonra çıkıyorlar ikiz olmayanları birleştiriyorlar. neymiş aynı yaştaymış şuymuş buymuş, güçlüsün aslansın diyorlar, adam ölüyor. bir dedikleri diğerini tutmuyor. doktor hanım birleşse ve ölmeseydi daha mantıklı olurdu o derece.

.bakmışlar hangi karakter ölse idare ederiz, veledi oğlanı öldürmüşler. ikiz hatunu zaten yerini sağlamlaştırmış, onu ellemediler. onun yerine kardeşi kendini feda etmiş oldu. süper zeka babası da buna yol açmış oldu. nasıl bir sistemse artık o kadar büyü güçleri var ama kardeşlerden birini feda mı etmek gerekiyor? neden ölmesi gerekiyor onu da çok anladığımı söyleyemem.

.bu mesele haricinde zaten hiç bir şey yoktu. resmen önceki bölümde kanseri vampir kanı iyileştiremez saçmalığından devam ettiler. kanı verdiği tip ölmüş ama vampir olmuş, kan iyileştiremediği için hem ölümsüz hem hasta olmuş. şimdi bu bir açıklama mı? sonsuza kadar hasta mı olacakmış? "ölümsüz hasta" nasıl oluyor lan? böyle bir şey olabilir mi?

.açıklama çabası olarak görüp ciddiye alıyorum ama resmen sıçıp sıvama tarzı bir şey. tamam iyileştirsinler de bu dramı bitirsinler demiyorum. kadıncağızın beyin tümörü falan iyi, bununla yaptıkları dram da iyi işe yarar. caroline'i severiz falan da ne bileyim düzgünce yapsalar şu işi, hele hele eğer ki öldürmezlerse bu kadar şeyden sonra yok artık diyeceğim.

.kan değişimi ile vampir kanını çıkartmaya çalıştılar, yetmedi kai geldi vampir büyüsünü emdi ve ölümünün hızlanması yavaşladı, daha sonrada işte birleşme olayına geçtiler. tabi kai'ye büyü gücü kazandırmak saçmaydı. bir kadını kurtaracağız derken kai'yi tam güçlü büyücü yaptılar. süper güçlü bir kötü gerekiyordu onu tamamlamış oldular. artık uğraşsınlar dursunlar. neyse ki öyle kötü bir tip değil bu kai oğlanı.

--- spoiler ---