13 Şubat 2015

the flash s01e13:

The Nuclear Man

--- spoiler ---

.biraz toparladılar konuları. barry'nin anasının ölümü sırasında barry'de oradaymış. zaman yolculuğu meselesinde tahmin edildiği üzere kırmızı olan flash imiş ama diğer hangisi? doktor olmalı, öyle gösterdiler başından beri ama başka biri mi? kanı nasıl uyuşmadı? başkasının kanı mı? orayı sonra ah şöyleymiş böyleymiş falan diyecekler ya da doktor basitçe bilgilerini falan değiştirmiş olabilir.

.firestorm meselesini de tam bitirmediler ama güzel yaptılar, en azından parayı basmışlar durduk yere de olsa aksiyon falan yapmışlar, patlama ve alev görüntüleri güzeldi. bir tane başka meşhur bir doktor firestorm diye bir proje ile parçacık hızlnadırıcısına gelir iken patlama yaşanmış, oradan bizim ronnie ile birleşmiş.

.bulup yardım etmeye karar verdiklerinde de nükleer bomba haline gelmeye bir saati kalmış, tabi daha çok vakit olsa ne olurdu? ayırabilecekler miydi? nasıl mümkün olsun lan ayrılması? sevgili doktorumuz kendi özel aletlerinden (gelecek cihazları da olabilir onlar) bir ayrıştırıcı geliştirdi ama işe yaramadı.

.tabi bir nükleer patlama gördük ama bu ronnie'nin öldüğü anlamına geliyor mu? onu da göreceğiz daha sonra. bu karakterden kolay kolay vazgeçmezler diye tahmin ediyorum. tam olarak polisiye ve suçlu meta insan kovalamacasındansa böyle kendisi özünde iyi bir meta insan ama aklı karışık bir tip çok daha iyidi aslında.

.ilaçlarla da biraz dengelenince iyi bir tip oldu. caitln ile vedalaştı, karısı ile vedalaştı. öyle bir vücutta iki kişi, hazırda iki hatun falan iyidi yani.

.bizim barry oğlanı da ilişki koşturmacasında idi, buluşmada araya suçla mücadele falan da kattılar hoş oldu. tabi ikisi bir arada gitmedi ve sıkıntı ortaya çıktı. tabi eleman heyecanlanınca titreşim moduna geçti o biraz komikti. hatun hoşuma gitti falan dedi, yatak performansı rpm cinsinden fena olur tabi elemanın ya daha oraya gelemedik.

.esas kızımız esas kızlıktan düştüğünden midir nedir bir ağzı yüzü düştü, aralarına girdi bunların yok efendim o zaten başkasını seviyordu falan gibi laflar etti, yok efendim sonra ben öyle demek istemedim falan diyor da neyse ki barry oğlanı acı yiyerek mevzuyu çözdü. helal ona.

--- spoiler ---